2777
2789
عنوان

دوتا آمپول پروژسترون زدم ولی پریود نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 41 پست
معمولا اسپرینولاکتون لکه بینی میاره و باعث امنوره نمیشه.پریود میشی.بالاخره دیواره ریزش پیدا میکنه.حت ...

عزیزم ممکنه یکی بعداقدامشش۱۳روز بعدش یعنی سینه هاش شروع بدردگرفتن کنه درصورتی ک علائم پریودیش خیلی زوده ک بخادبیادسراغش؟من دقیقا۱۵روز قبل موعدم سینه دردشدید کمردردخفیف دارم سابقه ندااشتم ایقدر زود بیادسراغم فوقش ۵تا۶روز قبلش فقط اینم بگم من اقدامم سالهاست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ممکنه یکی بعداقدامشش۱۳روز بعدش یعنی سینه هاش شروع بدردگرفتن کنه درصورتی ک علائم پریودیش خیلی ز ...

ایشون مجردن.

شما این ماه باردار بودی؟

منم سر بارداری اولم تمام علایم پریودی رو داشتم؛سه روز قبل موعد پریودم بی بی چک زدم مثبت شد.

ایشون مجردن.شما این ماه باردار بودی؟منم سر بارداری اولم تمام علایم پریودی رو داشتم؛سه روز قبل موعد پ ...

شما تو دوره مجردی تون پریود تون منظم بود؟ من میترسم بعدا نکنه نتونم باردار بشم 😢😢

ایشون مجردن.شما این ماه باردار بودی؟منم سر بارداری اولم تمام علایم پریودی رو داشتم؛سه روز قبل موعد پ ...

من قراره فردا پدیودبشم ولی از سینه درد هلاکم بخدا خیلی سخته دردشون من بچه ندارم وتست نزدم جرعتشو ندارم اخه۳سال قبل سقط داشتم دقیقاهمینجوری بود علائمم ولی اونم دقیقا۱۵روز بعد اقدام سینه دردم اومد سراغم

من قراره فردا پدیودبشم ولی از سینه درد هلاکم بخدا خیلی سخته دردشون من بچه ندارم وتست نزدم جرعتشو ندا ...

اگه جلوگیری نداشتی.بی بی چک بزن.

تورم سینه ها قبل پریود طبیعیه.

بخاطر احتباس مایعاته

اگه جلوگیری نداشتی.بی بی چک بزن.تورم سینه ها قبل پریود طبیعیه.بخاطر احتباس مایعاته

اره مم هنیشه سینه هام دردمیادقبل پری ولی ن ایقدر قبلش دیگه جرعت ندارم شاید اگه ۴روز دیگه نشدم یه هفته بعدش میزنم