مطمئنم میتونم دندون پزشکی قبول شم ولی ی مشکلی ک هست ی شکست عشقی بزرگی خوردم و متوجه شدم طرفم رفته توی رابطه و این منو خیلی اذیت میکنه و باعث شده نتونم تمرکز کنم
خب اگه مطمئنی که دندون قبولی پس حرص و فکرت واسه چیه
لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃 نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚 انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶 به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶🌫️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از دستم ناراحت نشو عزیزم به عنوان خواهر دارم میگم برای چی توی این سن روابط اینجوری رو انقدر جدی میگیرین و با اولین رابطه دل و دینو به باد میدین ؟ عزیزم هنوز پله اولی و داری اینجوری خرابش میکنی
میترسم اونا ازدواج کنن اخه میدونی من عاشق اون پسر بودم
مگه ازدواج الکیه ؟ بچه بازیه؟ اون تا 30 سالگی نه با تو نه با هیچ کسی دیگه ازدواج نمیکنه . آخه وقتی هنوز هیچی رو توی دنیا تجربه نکردی و اطلاعی نداری چجوری میتونی بگی من عاشق بودم /
هست عزیزم سنت کمه . بذار 4 تا تجربه کسب کنی 4 تا آدم ببینی میفهمی چقدر آدما میتونن رنگ عوض کنن میفهمی زندگی و ازدواج و عاشقی کشک نیست . حیف نیست توی این مرحله گیر کنی ؟ بابا ازدواج سن پایین اشتباه ترین کاره توی این دوره زمونه مخصوصا برای پسرا تورو ول کرد اونم ول میکنه
ربطی نداره . دخترا احساسی ترن و کلی رویا میبافن پسرا منطق دارن . میدونن که زندگی چرخوندن الکی نیست و به این زودی دم به تله نمیدن . طرف پدر و مادرشو ول میکنه میره این که کسی نیست . برو دنبال هدفت برو دنبال موفقیتت اون اگه آدم هوسبازی نبود ولت نمیکرد همین بس نیست که از فکرش بیای بیرون؟
مثل اینه که تو هرگز جایی ایران ندیده باشی بگی ایران عالیه بعد بری استانبول بگی استانبول عالیه دیگه بعد بری پاریس بگی وای نه دیگه این عالی ترینه . بذار همه چیو ببینی بذار 4 تا تجربه دستت بیاد . با اولین رابطه که آدم نمیره عقد کنه که زرنگ باش بازی نخور پسرا توی این دوره زمونه زن بگییییر نیستن مگه اینکه 30 35 بشن دوراشونو زده باشن حالا برای بچه زن بگیرن