2777
2789
عنوان

معلم زبان دخترم آقاعه میگه🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 3060 بازدید | 124 پست
یعنی توی این مملکت معلم زن پیدا نشد که ببری پیش مرد بزاری بعد اینجوری استرس بگیری؟😑

اموزشگاه انتخاب کرده 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

همینکه دخترتون آگاه هست و بهش یاد دادین تا اینجا کافیه و اسیب ندیده،  اگه چیز بیشتر اتفاق افتاد و گفت بهتون اون موقع واکنش نشون بدین. تا اینجا تقریبا عادیه همه چی.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بزن قدش چه ایرادی دارهولی دست روی شون رو نمی‌فهمم یعنی چیکار میکنه کلا حق نداره دست بزاره رو شونه ...

من کارورزی میرم مدرسه کلاس دومن

بچه ها وسط کلاسن میخوام هدایتشون کنم بشینن سرجاشون ناخودآگاه دست میزارم رو شونش میگم بشین عزیزم(یه حرکت خیلی عادیه ) 

بنظرم زیادی حساس شده

من کارورزی میرم مدرسه کلاس دومنبچه ها وسط کلاسن میخوام هدایتشون کنم بشینن سرجاشون ناخودآگاه دست میزا ...

من اول فکر کردم همینجوری میاد دست میزاره رو شونه اشون ولی بعدش که گفت گفتم که مشکلی نداره اصلا خیلی عادیه واقعا

ببین از یه دیدگاهی حرف شما درسته ولی انقدر اوضاع بد شده انقدر همه چی شیر توو شیر شده یه مادر نگران م ...

عزیزم حرفت درسته قبول دارم میدونم چقد اوضاع مملکت خرابه 

ولی واقعا بخوای به دبیرش که همسن باباشه وهمش یه دختر بچه هشت سالس شک کنی 

ادم میمونه به خدا 

حق داره مادره نگران باش چون جامعه خراب شده ولی عزیزم ایشون دخترش همش ۸  سالش وطرفمعلمشه براینکه جو کلاسشون صمیمی باشه شوخی میکنه اگه کسی دیگه بود به خدا میگفتم حق داری نگران بشی ولی اخه معلم 😑😑

به خدا یهو تاپیک ویدیم وجواب بعضی از،کاربرا هنگ کردم 

عزیزم حرفت درسته قبول دارم میدونم چقد اوضاع مملکت خرابه ولی واقعا بخوای به دبیرش که همسن باباشه وهمش ...

نفهمیدم معلمه چند سالشه . میگم دیگه هر دو نگاه در جای خودش درسته . به نظرم روزه شک دار نگیره ببره پیش معلم زن

والا این تاپیکارو میخونم میترسم سر کلاس به بچه ها بگم عزیزم گلم😂😂

من برادرزاده ام نه سالشه 

سر کلاس زبانشون معلمشون میاد مثلا بازی کنه با اینا میگه

دستاتونو تا این کلمه رو می‌شنویم بزارین روی هم 

همشون هم همسنن

دختر بچه اومده بود به باباش گفته بود این منو لمس میکنه 

حالا اون بچه است 

پدره خجالت نمی‌کشید 

چنان سرش داد میزد 

من یهو رسیدم گفتم چیشده 

اصلا مونده بودم 

من برادرزاده ام نه سالشه سر کلاس زبانشون معلمشون میاد مثلا بازی کنه با اینا میگهدستاتونو تا این کلمه ...

وای بنده خدا معلمش

اینکه بچه هارو آگاه کنیم خیلی خوبه ولی بعضیا انقد حساسشون میکنن بچه فک میکنه هرکی دست زد بهش قصد بدی داره😐🤦‍♀️

بچه هام که متوجه قصد طرف نمیشن میان یه جوری تعریف میکنن واسه خانواده معلم متهم میشه

وای بنده خدا معلمشاینکه بچه هارو آگاه کنیم خیلی خوبه ولی بعضیا انقد حساسشون میکنن بچه فک میکنه هرکی ...

کاش فقط معلم رو متهم می‌کرد برادر زاده من بچه فقط نه سالشه رم میگفت متجاوز جنسیه یک جوری رفتار می‌کرد 

که من مونده بودم

بعد فکر کن انقدر دعوا شدت گرفته بود که رفتن ویدیو رو چک کرد 

دید هیچ اتفاقی جز یک بازی که معلم گفته بوده نبوده 

فقط این دستشو گذاشته روی دست اون 

اینکه گفتید که اصلا اشکالی نداره... اون مدرس میخواد محیط دوستانه باشه تا بچه ها راغب تر باشند.

اما خب اگر واقعا دلتون بد هست میتونید با مدیریت صحبت کنید و  بگید که بچم راحت نیست با این موضوع تا باهاش خودشون صحبت کنند که اگر هم مشکلی بود سریع مشخص بشه. 

اینجوری مدرس هم نمیفهمه که کدام دانش آموز راحت نبوده و اگر نیت بدی نداشته باشه صرفا در رفتارش تجدید نظر میکنه.

ولی بازم میگم خیلی حرکت ساده ایه برای کلاس بچه ها، اصلا مهم نیست... بیشتر به سبک فرهنگی خودتون بستگی داره... اگر ناراحتید صرفا با مدیریت صحبت کنید

اینکه گفتید که اصلا اشکالی نداره... اون مدرس میخواد محیط دوستانه باشه تا بچه ها راغب تر باشند.اما خب ...

اما تو رو خدا یه جوری نگید بیخود طرف از نان خوردن بیفته... مثلا بگید ما درست نمیدونیم این مدلی تدریس رو... ما راحت نیستیم... همه چی رو از جانب خودتون بگید نه اینکه برچسبی نا خواسته به مدرس بزنید

گناه داره... بعید میدونم قصد بدی داشته باشه...واقعا بعیده