یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من تو کشورای دیگه دیدم اینطوریه که میزنن قدش واسه تشویق اما تو فرهنگ ما مورد داره و دست روی شونه هم نباید بزاره اینو همسرت بره بهش بگه بزن قدش رو نداشته باشید سر کلاس
شاید منظوری نداره به مدیر نگید از نون خوردن نیوفته شاید داره همه تلاششو میکنه همسرت بره بهش بگه
چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
اون نسبت به بچه ۸ ساله ، حس بچه و دانش اموزش رو داره
لطفا مغز بچه هارو عادت ندیم به این مزخرفات و بلوغ زودرس
کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند
پشمکپورم🎀نینییار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم
فاصله سنیش هم با بقیه زیاده ها. روانشناسا میگن ندارید بچه هاتون با کسایی که باهاشون تو یه رده سنی نیستن و بزرگترن، تنها باشن. چون از نظر عقلی و مغزی، در برابر اونا قدرتی ندارن.