2777
2789
عنوان

همکار مهربون❤️ عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 108 پست
هر وقت شوهر تو رو ازت گرفتن بیا کصنمک گویی کن عقده ای

عددی نمیبینم ک بخدا شوهرم ازم بگیره خداروشکر ایقد پایه زندگیم محکمه ولی دلم بحال زن های میسوزه ک ی مشت عقد ه ای و چشم دریده وارد زندگیشون میشن 

عقده ای کسبه ک از طرف شوهرش محبت نمیبینه و دنبال مرد های دیگ میره گلممم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهمین حرفا تون مملکلت و خانواده هارو امثال شماها گند زدین ریپ نزن ک …

خوبه خوبه 

حالا همه مشکلات هم تقصیر ما شد 

شما مراقب زبونتون باشید❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

عددی نمیبینم ک بخدا شوهرم ازم بگیره خداروشکر ایقد پایه زندگیم محکمه ولی دلم بحال زن های میسوزه ک ی م ...

بیا زندگی بقیه رو کنکاش نکن بانو 

۶ دنگ خواست رو بزار برای زندگی خودت 

این صفات و حرفا رو هم بزار برای کسایی ک به زندگی تو ربط دارند نه مردم 

اسی ولی دیگه زیادبااین همکاره گرم نگیر چون توکتم نمیره به مردمتاهل بیادالکی ابراز محبت کنه

نه بابا عادیه کادو دادن 

الان عکس تو کانال مون هست ب دخترا گل دادن بقیه همکارا 

ولی اینکه واحد دیگه موت منو یادش مونده برام جالب بود خوشحالم شدم چون نشون میده شعور داره 

من ی خواننده بودم بهم برخورد کلی حس بد گرفتم اصلان نمی‌فهمم مردم خودمون رو میان به یکی که هیچ کاری ن ...

آخه جالبه 

خودشون هزار گناه و خطا دارن 

بعد زبونشون برای بقیه بلنده 

آخه به اینا چه ربطی داره زندگی استارتر که خودشونو نخود اش میکنن...موافق نیستی جوابی نذار براش دیگه

متاسفانه حقیقتا که میگن آدمی زیر زبانش‌ پنهان شده!!!!

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

نه بابا عادیه کادو دادن الان عکس تو کانال مون هست ب دخترا گل دادن بقیه همکارا ولی اینکه واحد دیگه مو ...

شعور نداره اونجاش راست شده تو جدی نگیر☺️😁 بالاخره خر بی صاحب رو همه سوار میشن😂

آخه جالبه خودشون هزار گناه و خطا دارن بعد زبونشون برای بقیه بلنده آخه به اینا چه ربطی داره زندگی است ...

اره واقعا به خدا تومجازی هم تهمت بزنی دل بشکنی پاشومیخوری 

الان به راحتی اومدن به اسی گفتن ج ن ده ورفتن 

خوشم میاد بهم فحش میدین تهش هم عزیزم و گلم بهش میبندین🤭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آخه جالبه خودشون هزار گناه و خطا دارن بعد زبونشون برای بقیه بلنده آخه به اینا چه ربطی داره زندگی است ...

والا 

جالبیش اینه اسی میاد میگه خیلی حس خوب گرفتم برا دوستا خودم همین کار رو میکنم خوشحال شن 

ما تو چ دنیایی هستیم و. زاویه دیدی داریم 

مردم رو ..... 

متاسفم برای خودم اول بعد همچین طرز فکرایی

احمق خودتی و هفت جد و آبادت گلمریپ نزن حوصلتو ندارمچه بی شخصیتا زیاد شده

راست میگم دیگه 

تاپیک عنوانش مهم نیست که فقط

برو بخون توشو شاید داشتی چرتو پرت میگفتی و دیگه نگفتی ش

اینو یاد بگیر ازم 

قصاوت زود آدما رو احمق جلوه میده 

استاتر خودش اگ میخاست کسی دخالت نکنه و نظر نده تایپک نمیزد کرم داره فساد رو رواج بده