2777
2789
عنوان

کادو روز زن😔😥😭

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 41 پست
به خدا قسم اگه من بودم واسش هر چیزی که در توانم بود و خوشحالش میکرد می‌خریدمولی این در حق من اینجوری ...

عیب نداره ب دل نگیر این قد مشکلات اقتصادی رو سر و فکر مرداست گاهی از این چیزا غافل می‌مونن خدا برات جبران کنه خودت با زبون و مهربونیات کم کم بکشونش ب سمت دلت و ذکر یا ودود زیاد بخون 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خدا قسم اگه من بودم واسش هر چیزی که در توانم بود و خوشحالش میکرد می‌خریدمولی این در حق من اینجوری ...

والا منم هیچی حالامن هشت سال ازدواج کردم

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

اسی حالا کادو هیچی ولی اخلاقش که گفته شام خوب درست کن یعنی چی من اصلا رو نمیدم به خانواده ش

اره دیگه منم بخاطر همین چیزا می‌سوزم

بعد دو هفته حالا برمیگرده اینجوری میگه

به خدا خیلی خستم 

خودمم مریضم جواب آزمایش هنوز نبردم به دکترم نشون بدم 

فقط روز و شب دعا کنید عمل لازم نداشته باشه وگرنه یه سره اینجاس

اندازه یه شاخه گل که میدونستن بخرم به نظر من اینا همش بهانس

بخوای از الان سر این چیزا ناراحت بشی و دلخوری راه بندازی ،ارامش زندگیت بهم میریزه

برا من اصلا مهم نیس همینکه تبرک گف برام کافیه

اره دیگه منم بخاطر همین چیزا می‌سوزمبعد دو هفته حالا برمیگرده اینجوری میگهبه خدا خیلی خستم خودمم مری ...

شهرستان هستن بگو من از پس پذیرایی شون برنمیام دوهفته حداقل غور بزن 

خیلی زور داره آدم دلش میشکنه

اره واقعا من خیلی تاثیر بد میذاره روم همیشه هم برا تولد هم برا روز زن خودشو میزنه اون راه بعد که من میرم تو قیافه میگه عه کادو میخوای یادم نبود، میخواد بگه برام مهم نیستی یادت نیستم و خودت بزور یادم میندازی بیشعور احمق عوضی