2777
2789

شنیدم که دعای نینی سایتی ها خیلی گیراس ، من الان محتاج دعاتونم ، حالم اصلا خوب نیست

توروخدا دعا کنید ، محتاجم 

توی نمازتون ، توی دلتون ، هرجوری واسم دعا کنید که اونچیزی تو دلمه حل شه

اگه حل شد، تاپیک میزنم و بهتون اعتقاد میارم

ممنونم از همه دوستان عزیز 

🌸🌸

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید...درخواست دوستی چه زن چه مرد رد میکنم حتی اگه دلیل رو بگید💗

برای من ک گرفت

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای من ک گرفت

جدی؟ چند روز طول کشید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید...درخواست دوستی چه زن چه مرد رد میکنم حتی اگه دلیل رو بگید💗

دعا نویس زیاد توش هست🤣

نه ولی خیلیاشون دلاشون پاکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جدی؟ چند روز طول کشید

یه روز😂

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بیشتر ببینید

اکه کسی هست دعاش گیراس واسه. مادر شدن منم دعا کنه ♥

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید
اکه کسی هست دعاش گیراس واسه. مادر شدن منم دعا کنه ♥

صلوات فرستادم واسشون💗

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات فرستادم واسشون💗

ممنونم گلم انشالله حاجت روا بشی

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید
نه جدی

جدی گفتم واقعا

فرداش اون چیزی ک گفتم حل شده بود

بیشتر ببینید

دقیقا خیلی گیراست 

براتون صلوات فرستادم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بیشتر ببینید
ممنونم گلم انشالله حاجت روا بشی

ممنونم ،دعام کن🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جدی گفتم واقعافرداش اون چیزی ک گفتم حل شده بود

میشه واسه منم دعا کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه واسه منم دعا کنید

دعا کردم براتون عزیزم

انشالله حل میشه 

بیشتر ببینید