2777
2789
عنوان

سونو آن تی و تعین جنسیت و رفتار خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 28 پست
مثل مادرشوهر احمق من بیشتر نوه هاش دخترهمنم دو تا دختر دارمتو جمع خانوادگی تسبیح می‌گرفت دستش به عنو ...

بچه فقط سالم باشه خداحفظ کنه گل دختراتو 

درکت میکنم همچین آدمایی معذرت میخام احمقن 

بگو مگ خود تو یه دختر نبودی

منم این اتفاق برام افتاد بچه دومم دختر بود رفتارشون عوض شد واقعا فکرشو نمیکردم اینا همچین تفکری داشت ...

انشالله سالم و سلامت بغل کنی عزیزم

منم فکر نمیکردم این رفتارا رو ببینم ولی کاملا شوکه شدم دارم دیوونه میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیخیال بابا منم اون هفته بهم گفت احتمال داره دختر باشه مادر شوهرم بقیه ناراحت شدن منم رک بهشون گفتم ...

صد در صد یه کاری میکنم کسی بهش تو نگه

ولی چرا روان یه زن حامله رو بهم میریزن

دقیقا باید بی محلی کنم وقتی آنقدر روح و روانمو بهم میریزن خدا ازشون نگذره با ذوق گفتیم دختره زدن تو ...

دقیقا شوهره منم به خاطره حرفای اونا نسبت به دختر گارد داشت همش میگفت دختر سختی میکشه دختر لذت نمی‌بره چجوری ازش مواظبت کنیم منو هم می‌ترسوند دور از جون بقیه نی نی ها وقتی دخترمون تو بغلش رفت بهشت و خودش خاکش کرد فهمید انقد نباید به آینده فک کنه و بچه چقد عزیزه برا شوهرت تعریف کن بگو ناشکری نکن 

دقیقا باید بی محلی کنم وقتی آنقدر روح و روانمو بهم میریزن خدا ازشون نگذره با ذوق گفتیم دختره زدن تو ...

نه خونه خودت نه خونه اونا خودت حساس نشون نده کاملا بیخیال عمل کن

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

صد در صد یه کاری میکنم کسی بهش تو نگهولی چرا روان یه زن حامله رو بهم میریزن

وقتی درک شعور ندارن همین میشه

منم همون روز ایقد حالم گرفته شد ک ایقد هم گشنم بود هر کاری کردم میلم ب غذا نکشید

بگو برید یه کم تحقیق کنید جنسیت بچه رو مرد تعیین میکنه نه زن با شوهرتم حرف بزن بگو ناشکری نکن خدا قه ...

میدونه خیر سرش تحصیل کردست تو بهترین دانشگاه مثلااااا با این خانوادش 

عزيزم مباركه خيليم خوبه دختر من بچه اولم دختره الان بارداري دوم هستم فقط ميگم سالم باشه مگه پسر چه ...

اره ب قرآن دختر خیلی بهتره این دوره پسر سخت تره 

هر چی باشن فقط سالم باشن ولی بده بخوان شوهر ادمو پر کنن 

بگن کار نکن کمکش نکن

خدا خودش کمکم کنه سلامت دنیا بیاد مهم نیست رفتارشون دیگه

هر چند خیلی حرص میخورم

دقیقا شوهره منم به خاطره حرفای اونا نسبت به دختر گارد داشت همش میگفت دختر سختی میکشه دختر لذت نمی‌بر ...

انشالله دیگ تجربه نکنی 

و همه در سلامتی کامل نی نی هاشون رو بغل کنن

بگو برید یه کم تحقیق کنید جنسیت بچه رو مرد تعیین میکنه نه زن با شوهرتم حرف بزن بگو ناشکری نکن خدا قه ...

میدونن من شوهرم ژنتیک خونده ولی این چیزا تو مغزه ایرانیا وجود داره هرکاری هم بکنن ته مغزشون هست 

ولی تعیین جنسیت به محیطه رحم هم بستگی داره فقط به مرد نیست 

میدونن من شوهرم ژنتیک خونده ولی این چیزا تو مغزه ایرانیا وجود داره هرکاری هم بکنن ته مغزشون هست ولی ...

بله میدونم به تغذیه هم همینطور درست میگید من دوتا پسر دارم دختر ندارم چند نفر تا حالا بهم گفتن خوش به حالت پسر داری واقعا درکشون نمیکنم و بدتر ازاون کسایی مثل مادر من و خیلیهای دیگه که پسرشون رو بیشتر دوست دارن وبین دختر و پسر فرق میذارن انشالله که خدا اگاهی بده واقعا هر بچه ای در جای خودش عزیزه 

اره ب قرآن دختر خیلی بهتره این دوره پسر سخت تره هر چی باشن فقط سالم باشن ولی بده بخوان شوهر ادمو پر ...

همسرتون رو صحبت كنيد از حساسيت دوران بارداري بهش بگيد كه بدونه روي بچه رفتارشون تاثير مستقيم داره و مادر نياز به آرامش داره.

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)