2777
2789
عنوان

بیاین عکس بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اروم باش

انقدرررر قسم دادی که فکرکزدم چی شده چرا انقدر سخت میگیری

اون شیش ضلعیه وسطشو با اکاسیف درست کن بعد یه گردیه بزرگ از اکاسیف ببر برای زیرش مثل عکس

برای دورشم کاموا بزن و اون دایره کوچیکارو باکاموا درست کن یا در بطری نوشابه اویزون کن به همین راحتی

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
از این کش مو ها ک مثل سیم تلفنه بگیر

دور یکی از توپ کوچیک پلاستیکی ها بنداز برای دورش با نخود سبز یا عدس هم میتونی اون سبز های وسطش درست کنی اون برجسته های دورشم یا دستمال کاغذی لوله کن فرم بده یا با خمیر گلسازی 

چجوری آخه؟من قیافشو میبینم حالم بد میشه کلا

دیگه باید تحمل کنی اگر میخوایی درست کنی

کارتن و برش بزن بعد حالت کنسرو ماهی درست کن بعد یه دونه کش مو سیم تلفنی بزن به دوش بقیش هم رو کقپا نقاشی کن بزن بهش

اگر میخوایی بزرگت هم باشه به جا کش مو از فنر سیم تلفن استفاده کن

ممنونم ولی آخه اکاسیف ندارم

یکی از کاربرا گفت با مقوا هم میشه

با مقوا ببر بعد با مداد رنگی یکم رنگش کن که شبیه عکس بشه فقط بین اون شیش ضلعی و اون دایره یکم پنبه بچسبون که از هم فاصله بگیره فکرکنم جالب بشه

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
یک دنیا سپاس فراوان

😘😘