2777
2789
عنوان

عمل برداشتن رحم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 25 پست
خاله هام بیرون آوردن، اصلا مشکلی براشون پیش نیومد،هر سه تا خاله م، عمل کردن، الان هم خاله م با اینکه ...

چند روز بیمارستان بستری بودن؟

چقدر خوب بخدا تا قبل تاپیک زدن داشتم سکته میکردم چون شنیدم پیری زودرس و پوکی استخوان و اینا میاره خدا خیرت بده❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه من اراکم ببین الان خیلی دکترا دنبال پولن به خاطر این گفتم چند تا دکتر برو و نظرشونو بپرس تهران گف ...

راستش بریدم نیست حالا یه دکتر دیگه هم میریم ایشالا که اینطوری نباشه مرسی ازتون عزیزم❤️ 

برو پیش مهشید بحرینیمن خودم دوتا سزارین کردم پیششمامانم رحم برداشته.کل فک و فامیلمون و عمل کرده.عین ...

دکتر حساسی ام هست اصصصصلا بخاطر پول کاری نمیکنه

اگ لازم باشه دربیاری رک و راست میگه اگرم نه ک قبول نمیکنه اصن عملت کنه

تورو سننه؟

راستش بریدم نیست حالا یه دکتر دیگه هم میریم ایشالا که اینطوری نباشه مرسی ازتون عزیزم❤️

استرس نداشته باش انشالله عمل نخوای اگرم لازم شد نترس مث سزارینه با این تفاوت که وظیفه نگهداری از بچه و ...نداری و فقط استراحت میکنی