2777
2789
عنوان

دخترم پنج سالشه هنوز مشکل تلفظ داره

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 26 پست
اصلا صبر نکن، من دخترم حرف ر وسط کلمه رو یکم بد میگهتو سنجش میگفت باید ببری گفتار درمانیدو سه بار با ...

شانس بد اینجا اصلا فک کنم متخصص گفتار درمانی نداریم

خودت رو ب قدرت مطلق خدا بسپار♡

بدون تعلل

قطعا پیش یه گفتار درمان درست حسابی

بعدشم در کنارش بگید مرکز کاردرمانی کودکان معرفی کنن

اونجا هم ببرید

بعدا توی سنجش برای ورود به مدرسه به مشکل میخورید

پس تایم طلایی رو از دست ندید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم شهرستانم

بیمارستان های اطفال دکتر گفتار درمانی دارن با قیمت مناسب و بیمه تامین اجتماعی 

حتما زودتر ببرش که اعتماد بنفس بگیره برای پیش دبستانی اذیت نکنه

من دخترم امسال پیش دبستانی و خیلی مامانا این مشکل و دارن

بیمارستان های اطفال دکتر گفتار درمانی دارن با قیمت مناسب و بیمه تامین اجتماعی حتما زودتر ببرش که اعت ...

من اصلا نگران نبودم تا اینکه دیدم دوست نداره با کسی حرف بزنه چون بچه ها بهش می‌خندن واقعا الان نگرانم ممنون از راهنماییت گلم

شانس بد اینجا اصلا فک کنم متخصص گفتار درمانی نداریم

عزیزم زیر 6 سال هزینه های درمانیش رایگانه تو بیمارستان های دولتی، اگر چکاب و آزمایش بنویسن هم راحت تر انجام میدی

هزینه گفتار درمانی هم نیگسبت به بیرون خیلی کمتره

بدون تعللقطعا پیش یه گفتار درمان درست حسابیبعدشم در کنارش بگید مرکز کاردرمانی کودکان معرفی کنناونجا ...

ممنون از راهنماییتون دیگ حتما میبرم 

من اصلا نگران نبودم تا اینکه دیدم دوست نداره با کسی حرف بزنه چون بچه ها بهش می‌خندن واقعا الان نگران ...

جدی بگیر و حتما ببرش، واقعا بچه های الان یه عجوبه هایی هستن، تو مدرسه اذیت میشه،من دخترم میگفت یه دوستی دار چون خوب حرف نمیزنه هیچکی باهاش دوست نمیشه، ولی من باهاش دوست شدم و می‌پرسید چرا بچه ها اینکارو میکنن 

دخترت آسیب میبینه، شده وقت بزاری ببریش یه شهر دیگه اینکارو بکن، میدونم سخته ولی از درس زده نمیشه از اجتماع فراری نمیشه

ممنون از راهنماییتون دیگ حتما میبرم

ببین خانمی اگر دیدی خیلی مسیر سخته و نمیتونی ببری

از پذیرش 24 میتونی گفتار درمانی با مشاوره تلفنی یا اینترنتی پیدا کنی، نکته ها رو میگه و میگه تمرین کنی، بعد پیشرفت و اعلام کنی

ببین خانمی اگر دیدی خیلی مسیر سخته و نمیتونی ببریاز پذیرش 24 میتونی گفتار درمانی با مشاوره تلفنی یا ...

نه میتونم ببرم واقعا موندم تا الان چرا نبردم ممنون از راهنماییت قشنگم 

نه میتونم ببرم واقعا موندم تا الان چرا نبردم ممنون از راهنماییت قشنگم

عزیزم نگران نباش، به دو سه جلسه حل میشه

فقط یه گفتار درمانی خوب پیدا کن فضای بازی داشته باشه که همکاری کنه