2777
2789
خب نمیتونم کنار بیام که تاپیک میزنم دیگه😭

میفهمم ...

پیش یه زوج درمانگر اگر برید خیلی خوب میشه

و عزیزم یه چیزی بگم

شما با مشروب خوردن همسرت کنار اومدی اونم عروسی به عروسی

ببین دوست و رفیقاش چی بهش میدن ک تو نمیدی

حاضر میشه پیش تو نباشه ولی بره پیش اونا

میدونی چرا؟؟ چون پیش اونا خودشه

جلوی تو مجبوره فیلم بازی کنه

پس ترجیح میده بره پیش اونا

طوری تحت فشارش نذار ک مجبور شه بهت دروغ بگه

بذار کنار خودت بیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب میدونه خوشم نمیادمیدونم بزرگ نیس ولی الان با این رفیقا مشروب میخوره بعدا افتاد چیزای دیگ چییییاین ...

میفهمم

مشروب خیلی اعتیاد میاره ولی ببین باید خودش بخواد ترک کنه 

فوقش میره یواشکی میخوره توام نمیفهمی

به باباشم فعلا چیزی نگو بفهمه لج میکنه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

میفهمم ...پیش یه زوج درمانگر اگر برید خیلی خوب میشهو عزیزم یه چیزی بگمشما با مشروب خوردن همسرت کنار ...

دوران دوستی میگفت خیلی روم فشار زیاده وقتی میخورم ازاد میشم فکرا از سرم میره هزار تا چرتو پرت

خب من تا حالا چیزی بهش نگفتم که اخه

چیکار کنم خودش باشه

ن بهش گیر دادم نه چیزی

میفهمممشروب خیلی اعتیاد میاره ولی ببین باید خودش بخواد ترک کنه فوقش میره یواشکی میخوره توام نمیفهمیب ...

خب به باباش بگم نگو من گفتم

یه شب که رفت یکم بیدار بخوابه بفهمه دنبالش بره دیگ

یبار بترسه شاید از کوره در رفت تمومش کرد

ولی اخرین چاره باباشه من دیگ نمیتونم