2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد موهای زائد اون قسمتو میزدی ؟ بدتر نشه من میترسم بزنم کنده بشه

اره موهای زائد رو با کرم موبر بزن چون تیغ ب همه جا میخوره پخش میشه ،، لیزر کردی نباید شلوار بپوشی هربار هم بعداز دستشویی یا عرق کردن ناحیه رو با بادسرد سشوار خوب خشک کن چرک خشک کن هم بخور 

ندیدی روی بدنش زیگیل داشته؟خودش متوجه نشده بود؟

۶ سال از قضیه اونا گذشته بود همون موقع ک با زنش بود زگیل زده بود و بدون دکتر اسکلا با سیر و نخ زگیل هارو برداشته بودن دیگه زائده نداشتن اما ویروس تو بدنشون مونده بود ن شوهرم زائده نداشت من ک زدم گفت چیزی نیست زن سابقمم داشت منم گرفته بودم ۶ سال پیش وای من انقد دعوا کردم باهاش ک چرا نگفتی قبل از ازدواج نمیدونست ک ضرر داره

۶ سال از قضیه اونا گذشته بود همون موقع ک با زنش بود زگیل زده بود و بدون دکتر اسکلا با سیر و نخ زگیل ...

واسه همینه که باید آزمایشات بیماری های جنسی قبل ازدواج اجباری بشه

الان شما قربانی حماقت یکی دیگه شدید 

واسه همینه که باید آزمایشات بیماری های جنسی قبل ازدواج اجباری بشهالان شما قربانی حماقت یکی دیگه شدید

دقیقا زن سابق احمقش حالا نمی‌خوام غیبت کنم خیانتکار بود جدایی‌شون هم بخاطر همین کند کاری هاش بود لعنت بهش ک یکی دیگه رو هم درگیر میکنن

دقیقا زن سابق احمقش حالا نمی‌خوام غیبت کنم خیانتکار بود جدایی‌شون هم بخاطر همین کند کاری هاش بود لعن ...

همسرتونم باید به شما میگفت ،از روی خودخواهی شمارو درگیر کرد این ویروس همیشه تو بدن میمونه