2777
2789

غایب بودم خرداد الان رفتم امتحان بدم

من برنامه امتحانی رو غروب شنبه دیدم از همون موقع شروع کردم به خوندن فقط فصل ۴ رو ۱ گفتار از ۳ رو نخوندم

بقیه رو خوندم

۳ ۴ تا فصلو مرور کردم

۳ تا اینا نمونه سوال حل کردم 

رفتم سر جلسه یعنی انقدر سخت بود به زور مطمئنم همش ۳ ۴ نمره درست باشه 

نصفشو چرت و پرت نوشتم

بعد دیگه از سردرد و فشار عصبی زیاد سرم سنگین شد ثودتم قرمز فرمز اصلا یه وضعیا کم مونده بود سکته کنم

آخه نمیخوام تجدید بشم دوباره 

پاسخ نامه شو ندارین شماها

ن کی گفته دی راحت تر از خرداده،😶

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو نت نمیزارن؟ یا کانالا

بعدم عزیزم اسون تر نمیگیرن دی و اینا میخوان کسی قبول نشه واسه چی باید اسون بگیرن

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

شهریور هم رفتم مثل آب خوردن بود ولی چون همش ۱ فصل خونده بودم نتونستماین واقعا سخت بود خیلی

داش چن بار یه امتحانو میدی😐بخون خرداد امتحان بده تموم بشه بره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

تو نت نمیزارن؟ یا کانالا بعدم عزیزم اسون تر نمیگیرن دی و اینا میخوان کسی قبول نشه واسه چی باید اسون ...

نه فعلا نزاشتن 

آخه همه میگفتن دی ماه راحت میشه و اینا

داش چن بار یه امتحانو میدی😐بخون خرداد امتحان بده تموم بشه بره

هنوز این هیچ همش دو بار امتحان دادم😂

ریاضی ۱ و ۲ و ۳ رو میخوام بدم 

شهویور ماه ها هم رفتم