2777
2789
عنوان

این چه ویروس مزخرفیه اومدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 66 پست
برا بدن من هر روز دوش داغ می‌گرفتم و مسکن ...بهتر شدممن چند کیلو کم کردم دو بار پشت هم گرفتم اینو

شنیده بودم دوش گرفتن بدتر میکنه که

منم امتحان میکنم هرچی هس بدتر از الان نمیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای سرفه قرص کتوتیفن بخورین 

اگه پیدا کنین البته

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

من از پنجشنبه اینطورم بدتر میشه که بهتر نمیشه نمیدونم چیکار کنم با این وضع سرکارم هستم مرخصی نمیدنحس ...

اگه بلد باشین بادکش بندازین مثل آب روی اتیشه زود خوب میکنه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

صد رحمت به کرونا 

ادم و میکشت یهو راحت میشدیم نه مثله این ویروسه هر روز یه جایمون درد میگیره 

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

بخدا از زندگی افتادم 

میرم امروز دکتر ولی امید ندارم خوب شم 

از شنبه هفته پیش مریضم 

سه شب میشه ک نخوابیدم 

تا صبح از سرفه خفه میشم 

خیلی ناراحتم 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
تخم گشنیز بزار با اب جوش خیس بخوره بعد با عسل بخوریدونه سیب سفید پوست بگیر البته اون قسمت ساقه اش رو ...

اثر داره ینی؟

من انار دون کردم دم کردم خوردم

ولی هربار بعد خوردنش بیشتر سرفه میومد

من حس میکنم شاید این تعطیلیای اخیرم بخاطر همین ویروس کوفتی باشه ولی طبق معمول نمیگن

امیدوارم این مث کرونا نباشه 😐

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش