2777
2789
عنوان

بنظرتون من مقصرم یا اون زن

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 43 پست
اسباب بازی داشت ولی خب راکر رو ک مثلا نمیذارن من بیارم داخل در حد ماشین کوچیک و اینا داره ولی اصلا ن ...

وااا این عصبی فقط دعا میکنم هرچه زودتر خوب بشه پسرت برگردی خونه ولی خودت سعی کن قوی باشی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای خیلی بده🥺🥺البته جوابش هم دادم در حین گریه😂😂

خوب کردی 

ازاونجور آدما باید فاصله گرفت تاشرشون نگیره مارو 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

به نظرم  بایدوقتی بچش بزرگتر از بچه شما بوده  وقبلشم باهاش بازی کرده دوستانه از بچش می‌گرفت میداد به شما. اما در کل رفتار همه مادرا در مقابل بچه هاشون بیشتر احساسیه، تا منطقی  واینم خیلی دست خودشون نیست و بخاطر مادر بودنشونه،  پس نباید به  دل بگیریم اصلا شما بزرگواری کنید برین آشتی کنید انشاالله  دوستای خوبی برای هم میشین  وبه امید خدا هرچه زودتر بچه هاتونم  خوب بشن 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
وااا این عصبی فقط دعا میکنم هرچه زودتر خوب بشه پسرت برگردی خونه ولی خودت سعی کن قوی باشی

کاش بخدا نمی‌دونی چقدر هم تحت فشارم خودم همش پیش بچمم بعد وحشتناک بداخلاق شده بچم دیشب ساعت ۱۲ شب اینقدر جیغ زد ک زنگ زدن دکتر اومد پیشش بعد اینم ک اینجوری کرد دیگه ترکیدم کلی گریه کردم

عصبی میشم سریع گریه میکنم اینقدر گریه کردم چشام ورم کرده دست خودم نیست چ زشت شد بهم میگفتن لوس😂😂😂

فدای سررررت بذار بگن 

منم قبلا اینطوری بودم ولی تغییر کردم الان با کسی بزن بزن هم کنم گریه نمیکنم😁

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
به نظرم بایدوقتی بچش بزرگتر از بچه شما بوده وقبلشم باهاش بازی کرده دوستانه از بچش می‌گرفت میداد به ...

فداتشم عزیزم من در کل آدمی نیستم بخوام تهاجمی رفتار کنم محترمانه بهش گفتم خاله جان بده بچه منم بازی کنه ولی اون می‌گفت تو بی احترامی کردی توهین کردی ب بچم تازه سنش هم حداقل بیست سال از من بیشتره

کاش بخدا نمی‌دونی چقدر هم تحت فشارم خودم همش پیش بچمم بعد وحشتناک بداخلاق شده بچم دیشب ساعت ۱۲ شب ای ...

اره درک میکنم کامل عزیزم سخته ولی دیگه قوی بودن اولویت هر مادر

اخه عزیزم ادمای احساساتی زود گریه میوفتن منم اونجورم و واقعا بده

خییییللللیییی بده منم اینجوری بودم اما الان دیگ نه

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)