2777
2789
عنوان

بیاین یه موضوع سم بهتون بگم و خوشحالمون کنم که جایی من نیستید

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 30 پست

خدا به دادت برسه، 

چه بی چشم و رو، خوبه پیش خودشون نمیگن که عیبه نکنیم این کار رو!🫤

بدترین خصلت در انسان خساسته🙂‍↕️

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

پس چرا زن پسرش شدی؟!جالبه حرص نمیخوری بابتش

چرا حرص میخورم مثلا من الان دارم پول چک های عروسی که گرفتیم خودم پاس میکنم

من واقعا خواستگار زیاد داشتم 

همسرم خیلی مومن و پاکه حتی یک نماز قضا نذاره و من دقیقا همینجور مردی میخواستم اما از لحاظ مالی طفلکیا خیلی ضعیفن‌ ولی من واقعا قبل از ازدواج که رفتار و پدر و مادرشو ندیده بودم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا به دادت برسه، چه بی چشم و رو، خوبه پیش خودشون نمیگن که عیبه نکنیم این کار رو!🫤بدترین خصلت در ان ...

ادم حسود 

آدم خسیس 

روایت داریم اولین انسان‌هایی هستن که وارد جهنم میشن

ادم وقتی ازدواج میکنه، هر خوبی یا بدی خانواده همسرش، داره، مصداق عیب و حسن خودشه

جالبه

الان چند ساله تو این سایت هستم و خیلی خیلی کم پیش اومده که با همچین نظری که شما دادید برخورد کنم.

نمیدونم چند سالتونه اما این نظرتون واقعا از یه ذهن پخته و کسی که تربیت خاصی داشته نوشته میشه.

خیلی برام جالب بود

سپاس

____ آقا هستم ____ 🙏
جالبهالان چند ساله تو این سایت هستم و خیلی خیلی کم پیش اومده که با همچین نظری که شما دادید برخورد کن ...

این حرف رو ، روز ازمایش خون ازدواج، اون خانمی که اومد توضیحات بده، گفتن.

واقعا شد آویزه ی گوشم.

کم و زیاد خانواده شوهرمو پیش مخصوصا خانواده خودم نمیگم، چون دارم اندازه و شان خودمو میارم پایین.

من اندازه این خانواده بودم که عروسشون شدم

ادم وقتی ازدواج میکنه، هر خوبی یا بدی خانواده همسرش، داره، مصداق عیب و حسن خودشه

یعنی چی؟!

من تو خونه پدرم ۵۰۰ تومن برام پول نبوده الان آمدم عروس خانواده ایی شدم که هزارتومن هم باشه از هرکس میدوزن‌ چشم به مال بقیه می‌دوزند. والا ما رفتیم مشهد پدرم سهام دار هتلی بودن پدر شوهرم رفت اتاقشون به حساب پدر من رایگان کرد 

اصلا یچیزایی من تو این یکسال دیدم که مایی که تو خونه پدرم اینقدر ریخت پاش داشتیم باورم نمیشه اصلا همچین آدمهایی وجود داشته باشن

این حرف رو ، روز ازمایش خون ازدواج، اون خانمی که اومد توضیحات بده، گفتن.واقعا شد آویزه ی گوشم.کم و ز ...

🤣🤣 چه مسخرست حرف 

تو این دنیا پر از عروس داماد هایی هستن که اندازه نبودن 

مگه ترازو‌ زندگی دوتا فرهنگ مختلف دوتا خانواده مختلف وقتی رفتار سالم ندارن دلیل چه چه به به چیه مگر اینکه دورو متظاهر باشه ادم

این حرف رو ، روز ازمایش خون ازدواج، اون خانمی که اومد توضیحات بده، گفتن.واقعا شد آویزه ی گوشم.کم و ز ...

احسنت 👏👏👏

خیلی ها حرف های اینجوری میبینن و میشنون اما براش اهمیت قائل نمیشن.

تبریک میگم

خیلی کم هستن آدمهایی که با این نوع نظر و دیدگاه زندگی میکنن.

ببخشید خیلی نوشتم

____ آقا هستم ____ 🙏
جالبهالان چند ساله تو این سایت هستم و خیلی خیلی کم پیش اومده که با همچین نظری که شما دادید برخورد کن ...

چون مردی و تاپیک من راجب خانواده شوهر بود تشویق میکنی 🤣🤣🤣

احسنت 👏👏👏خیلی ها حرف های اینجوری میبینن و میشنون اما براش اهمیت قائل نمیشن.تبریک میگمخیلی کم هستن ...

خداوکیلی ازدواج کردی با دختر مردم این کارهارو نکنید این رفتار از پختگی نمیاد از گداگشنگی میاد🤣🤣🤣

اصیل رفتار کنی

چون مردی و تاپیک من راجب خانواده شوهر بود تشویق میکنی 🤣🤣🤣

نه

چون یه نظر خیلی جالب و آموزنده دیدم خوشم اومد

درباره کسی قضاوت نکردم

نمیگم خودم خاص هستم ولی از نظر جالب این خانم خیلی خوشم اومد

____ آقا هستم ____ 🙏
خداوکیلی ازدواج کردی با دختر مردم این کارهارو نکنید این رفتار از پختگی نمیاد از گداگشنگی میاد🤣🤣🤣ا ...

حالا خدا رو شکر من که دیگه ازدواج نمیکنم اما در مورد وضعیت شما هم قضاوت نمیکنم. زندگی خودتونه.

از نظر اون خانم خوشم اومد. همین

زیاد نگران دختر مردم نباش چون قسمت من نبود و بدون من راحت زندگی میکنه

____ آقا هستم ____ 🙏
احسنت 👏👏👏خیلی ها حرف های اینجوری میبینن و میشنون اما براش اهمیت قائل نمیشن.تبریک میگمخیلی کم هستن ...

هی کف بزنید و‌تشویق کنید😕

خدا به داد اون کسی که برسه که باشه شما وصلت میکنه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند