2777
2789
عنوان

لباسشویی از سرای ایرانی بگیریم یا امین حضور

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 98 پست

امین حضور میخری حواستو جمع کن باچشم و گوش خودم ی چیزی دیدم و شنیدم هنگم😑

یخچالو بازکردن موتور و قطعاتشو تعویض کردن بعد باضمانت فروختن طرف برده خونه فهمیده بود زنگ زده بود ب. فروشگاه دادو بیدادشاکی بود مغازه دارم زنگ زد ب دوستش گفت بهت نگفتم احتیاط کن الان مشتری فهمیده گندزدی 

خدالعنتشون کنه تواین گرونی و شرایط بد اینجوری کلاه میزارن سرمردم 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ببین اینا کاراش شرکتی بود همشون گفت دوسالم گارانتی دارن همسایمون داد کارگاه براش درست کرد ببین داغون ...

شرکتی یعنی چی؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اینا کاراش شرکتی بود همشون گفت دوسالم گارانتی دارن همسایمون داد کارگاه براش درست کرد ببین داغون ...

ارع ولی داییمم خودش وسواسیه مبلای خونشو خودش زده

خیلی ناز شده به کارش اصلا شک ندارم اما خب میگم که حالا یه درصد بیاد و خراب بشه حالم بد میشههه

همون مجبورم از بیرون بگیرم که مشکلی پیش نیاد

متاهل🩷🍃
امین حضور میخری حواستو جمع کن باچشم و گوش خودم ی چیزی دیدم و شنیدم هنگم😑یخچالو بازکردن موتور و قطعا ...

اره خودمم چند مورد دیدم برای همین میترسم از امین حضور خیلی تو پاچه میکنن جاییشم بلد نیستم 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

من سامسونگ دارم عالیه البته دوستان میگن اصلش دیگه نیست ولی من تو بازار جارو برقی برندای به درد نخور ...

من تو دیجی کالا آاگ دیدم بد نبود ولی قیمتش خیلیه

شرکتی یعنی چی؟

ببین فرقسرویس خواب های کارگاهی و شرکتق مثل اینه  ک لباس مجلسی آماده بخری و لباس بدی خیاط بدوزه 

شرکتی همونقد دقیق بدون ایراد و با کیفیت ولی امان از کارگاه ها ک هرکدومش ی گندی میزنه 

من تو دیجی کالا آاگ دیدم بد نبود ولی قیمتش خیلیه

آ ا گ خیلی تعریفشو شنیدم

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

آ ا گ خیلی تعریفشو شنیدم

اره منم اونو دوس دارم یا فیلیپس 

ببین فرقسرویس خواب های کارگاهی و شرکتق مثل اینه ک لباس مجلسی آماده بخری و لباس بدی خیاط بدوزه شرکتی ...

جاروبرقی چی خوبه گمبلی

اره منم اونو دوس دارم یا فیلیپس

هر دوش عالیه به شرط این که اصل باشن 

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

جاروبرقی چی خوبه گمبلی

ببین من خودم سطلی گرفتم هیچ جارویی به با کیفیتی جاروهای سطلی نیس 

قیافه ندارن ولی کیفیت عالیه 

ببین من قبلاهم گفتم خودم تعمیر کار جاروبرقی های الجی بودم فقط قیافه دارن و ب شدت گرون ولی کیفیت صفر 

افتضاح