2777
2789

سلام، شوهرم یه کیک خریده و توقع داره من ناراحت نشم

من ده ساله ازدواج کردم، هیچ سالی دستمون بگتنگ بوده بتونم چیزی بخوام و توقعی هم نداشتم، هرچند تو این ده سال برای مادرامون بردیم 

امسال همسرم دستش باز بوده ولی یه کیک گرفته، دو سه بارم به شوخی گفته روز مادره، روز زن نیست

میگم ناراحت شدم، میگه چرا

پنجشنبه برای مادرش کادو بردیم، دیروزم زنگ زده تبریک گفته، به من انگار نه انگار، چقدر باید صبر کنم به چشم بیام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در طول زندگی چطوره خرج می‌کنه هواتون داره اگر آره سرجدتون با این مناسبت ها زندگی را به خودتون زهر نک ...

اینکه لباس نداشته باشم بگه بریم بخریم بندرت، عید بشه خیلی تفاوتی نداره، 

من میگم اگر مهم نیست برای همه نباشه، اگر مهمه چرا برای من کاری نمیکنه

کادو تولد برات میگیره؟؟ اگه آره ناراحت نباش

نه اونم یه مدل داستان درست میکنه

منی که صدم و گذاشتم تو زندگیش و تو خرید خونه و ماشین کمک مالی کردم و کل کارهای بچه ها صفر تا صد با منه، باید اینطوری رفتار کنه

ول کن بابا منم فقط واسم گل گرفت ناراحتم نیستم هدیه ک زورکی نمیشه

شاید درست بگی ولی اینکه بخواستش شغلم و رها کردم بچه نگه دارم، یا کل پس اندازم و دادم خونه بخره یا ماشینمو دادم یه پولم دادم عوض کنه بهتر شو بگیره متوقعم کرده

خب منم بعد ده سال زندگی امسال یه شاخه گل گرف تا قبل اون هیچی والا تو این گرونی وخرج ومخارج یادشم بود ...

عزیزم آدم باید شرایط طرفش رو درک کنه، ما تو ده سال گذشته نداشتیم و منم نخواستم

ولی امسال واقعا فرق می‌کرد و من توقهع داشتم تلافی ده سال و در بیاره

نه اونم یه مدل داستان درست میکنهمنی که صدم و گذاشتم تو زندگیش و تو خرید خونه و ماشین کمک مالی کردم و ...

نه باید هوای خانمش و داشته باشه، من خودم از مناسبت روز مادر خو‌شم نمیاد و مختص مامانا میدونم ولی سالروز تولد برام خیلی مهمه، اگه یادش نباشه خیلی خیلی ناراحت میشم، با این اوصاف حق داری ناراحت باشی، از این به بعد یک هفته قبل از مناسبت ها اعلام کن تا به فکر تهیه کادو باشه، اصلا هم خجالت نکش رک و راست بگو، فلان چیز و نیاز دارم برام کادو بخر

عزیزم آدم باید شرایط طرفش رو درک کنه، ما تو ده سال گذشته نداشتیم و منم نخواستمولی امسال واقعا فرق می ...

ببینید یچیزی رو خواهرانه بهتون میگم کلا مرد جماعت ۹۰درصدشون باید بهشون بگی من فلان مناسبت برام مهمه ومثلا از دوهفته قبل یا چن روز قبل پستی جمله ایی چیزی بهشون گوش زد بشه حالا شوهر شما میدونسته باید قبلش میگفتی امسال که میدونم دستت چربه توقع دارم برام یه چی بگیری باور کن مردا مثل ما نیستن که حس کنن یا خودشون درک کنن

نه باید هوای خانمش و داشته باشه، من خودم از مناسبت روز مادر خو‌شم نمیاد و مختص مامانا میدونم ولی سال ...

بهش گفتم دو تومن بده بدم فرشارو بشورن، یه روزم کارگر بیلد خونه رو اساسی تمیز کنه برای عید این کادوی من باشه

از قبل هم بگم فایده نداره 

تازه میگه من سرکار میرم مگه برای خودم خرجی میکنم که برای تو نکردم ناراحت میشی