2777
2789
عنوان

حرف زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 227 پست
@ملکه455منم @ملکه70 @منوعمم_شماوهمه @پشمایحاجعبدالله بیاین بازی هرکی جرعت داشت از کسایی که باهاش ...

برای من فقط مریم و ملکه و فاطی و یاسی 

𝑆𝑒𝑛𝑠𝑖𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑦𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚             

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای من فقط مریم و ملکه و فاطی و یاسی

پس ف چی؟

هااا میخوای بگی نیست ای کلک😌🤣

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

نه به خدا۷۷بود از اول تازه۷۶/۹۰۰بود من زدم۷۷

آنه دهنت سرویس چقدر تو طرفدار داری رفتم گوگل سرچ کردم آنه دختری در مزرعه دیدم تموم تاپیک های مربوط به تو که کاربرها زدن اومد خیلی معروف شدی ها همه میشناسنت😂

به لطف ارمانه ها🤣

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

آنه دهنت سرویس چقدر تو طرفدار داری رفتم گوگل سرچ کردم آنه دختری در مزرعه دیدم تموم تاپیک های مربوط ب ...

اره ناشناختشون منم😐

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

آنه دهنت سرویس چقدر تو طرفدار داری رفتم گوگل سرچ کردم آنه دختری در مزرعه دیدم تموم تاپیک های مربوط ب ...

😂😂تو چرا باید اسم منو گوگل سرچ کنی🤣

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁