2777
2789

دوستان عزیز ! ما تو انتخاب خانواده هامون نقشی نداریم ولی لااقل همسر آیندمون رو که میتونیم خودمون انتخاب کنیم . واقعا دلیلی نداره به خاطر بالا رفتن سنمون کیفیت رو فدای کمیت کنیم . 

چند وقت پیش یادمه یه آقای ۳۰ ساله پزشک اومده بود خواستگاری یه کاربر نی نی سایتی که ۱۸ ساله بود و سال کنکورش هم بود و خلاصه همه کاربرها معتقد بودن حتما باید زنش بشی چون پزشکه ! ولی هیچکس به این موضوع اشاره نکرد که این آقا احتمالا حسابی خوش گذرانی هاشو با دوست دختراش داشته و الان دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده برای اجرای اوامرش هست 

یا مثلا چند وقت پیش یکی دیگه گفت خواستگار فوق مذهبی و پولدار دارم و اعتقاداتمون با هم جور نیست . خیلیا گفتن باهاش ازدواج کن چرا ؟ چون پولداره! حالا سوا از اون حجم تفاوت عقیدتی ! منم میدونم تو این دوره زمونه پول حرف اول رو میزنه ولی خب آخرش روزی ۱۰۰ تا تاپیک ضعف تو روابط زندگی مشترکشون رویت میشه 

خلاصه که تصمیم گرفتم اکر در آینده خواستگاری برام اومد این موضوع رو هرجایی به غیر نی نی سایت مطرح کنم 

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته بخاطر اینه پول مهم شده همین دیشب دخترخالم به خالم گفت تو عرضه نداشتی به یه پولدار بچسبی ازش تیغ بزنی!

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

درسته بخاطر اینه پول مهم شده همین دیشب دخترخالم به خالم گفت تو عرضه نداشتی به یه پولدار بچسبی ازش تی ...

چه فایده از اون پول وقتی تهش ممکنه با یه آدم خیانت کار یا بددلی ازدواج کنی ؟ مگه میشه اینطوری هم از پولدار بودن لذت برد ؟

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂