2777
2789
عنوان

نظرسنجی اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 51 پست
گزینه ی ۵ هیچکدام لطفاً یه اسمی برای بچه انتخاب کنید که بعد ها وقتی اسمشو با اسم همکلاسیش/همکارش مقا ...

آره مثلا آرشیمام و کارمنلا و پاربانان و اینا 

آدما تو عصبانیت به اصالتشون برمیگردن...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا اسم زن عمو های منو نوشتی جز هانیه همه هم 50 به بالان😂

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من خودم چون اسمپ تکراریه به فامیل صدام میکنن حس غریب بودن بهم دست میده برا این گفتم

اخی

اخه همه دنبال اسم جدیدا مگه چقدر اسم جدید داریم من میگم اسمی باشه خوش اوا و خوش معنی که به بچه بیاد. 

الهی نگاهی
بستگی ب محیطی داره که میره ب نظرم

نه آخه تو مدرسه مسخره میکنن

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐
اخیاخه همه دنبال اسم جدیدا مگه چقدر اسم جدید داریم من میگم اسمی باشه خوش اوا و خوش معنی که به بچه بی ...

من دنبال اسم جدید نیستم چون اون اسم جدید هم باز تکراری میشه ولی دیگه اسمی نباشه که خالت عمت دختر خاله و همه همون اسم و داشته باشند 🤣

امسال اصلا اسم دختر رو ماهلین میچرخه فردا میگن اسم ۱۴۰۳ سال دیگه هم قدیمی میشه مثل ستایش و ..

اره خب به قول اون دوستمون یه اسنی بزار که خوش اوا باشه و معنیش قشنگ باشه