2777
2789
عنوان

عروسی جک و الیزابت

69 بازدید | 6 پست

فقط خودشون بودن و دوستاشون، داداش جک و خواهر و پدر الیزابت 

چقدم احساسشون عالی بود و بشون خوش گذشت

حالا ایرانیا همش خودشون تو زحمت میندازن اصلا عروسی خوش نمیگذره دنبال حرف و حدیثن بابد جد و آباد هر دو طرف دعوت شن اگه یکی نیاد یا دعوت نشه کن فیکون میشه😂😂

تو همه چی عقبیم

چرا فکر میکنید هرکاری غربی ها انجام بدن عالی و بی نقصه؟ 

من که عاشق عروسی های خودمونم. 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون واقعا هستنچون میبینم چقدر فرهنگمون عقبه

باور کن اگه قضیه برعکس بود میگفتین ماها گدا گشنه ایم نمیخوایم نون به کسی بدیم خارجکی هارو ببینید تو عروسی شون شونصد نفر دعوت میکنن و خوش میگذرونن 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
باور کن اگه قضیه برعکس بود میگفتین ماها گدا گشنه ایم نمیخوایم نون به کسی بدیم خارجکی هارو ببینید تو ...

نه من اینونمیگم شاید شما بگین

من همیشه واقعیتارو میبینم و میگم 

اونا جهان اولن ما جهان هزارم از همین گوشی دستمون تا اینترنت و علم پزشکی و اقتصاد و فرهنگ و همه چی مدیونشونیم از ما جلوترند خیلیم جلوئن 

بیخیال شما عاشق فرهنگ ایرانی اسلامیتی ،من فرهنگ غرب،بحثی نیست برم ناهار👐