2777
2789
آفرین دقیقا چقدر من وقتی مادرم هدیه برای کسی می‌خره میگه خداکنه ناراحت نشه بگه هدیشون کمه میگم مادرج ...

دقیقااا همینه👌🏻

اصلا همین که ینفر به یاد آدمه کلی ارزش داره 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وبلاگ یه آقایی رو میخوندم میگفت روز زن هدیه میگیرم میشینه میگه این چیه گرفتی و شروع میکنه ایراد گرفتن از کادو...ولی میگفت من وظیفمو انجام میدم میگیرم..اگه خانما به روی همسرشون بیارن دلسرد میشه برا هدیه گرفتن دیگه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
اما چی؟

هیچی از این کارش ناراحت شدم و دعوامون شد دلم نمیخواست ببینمش من توقع هیچی نداشتم هیچی 

اما یه تبریک و یه بغل گرم کلی روحیه بهم میداد 

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

خوشی زده زیر دلشون

مثل من نبودن ک حتی ی تبریک خشک و خالی هم دریافت نکنن تا ب همون شاخه گل هم راضی بشن

امسال اولین سال مادر شدنم بود😭

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
و منی که از طرف همسرم یه تبریک یا حتی یه بغل ساده نداشتم 🥲💔تازه ۳ ماهه ازدواج کردیم بعد از ۷ سال ع ...

عزیزم 💙حتما یادش رفته من اگر بودم میگفتم روز زنه به مادرت زنگ بزن تبریک بگو این یعنی شمارو هم یادشون رفته و باید به روش خودشون بهتون تبریک بگن😅

با بعضیا که از شوهری که نداره کادوی خوب بده و زیاده خواهی میکنن کاری ندارم ،ولی خب زندگی مشترکه طرف می‌دونه شوهرش داره وقتی داره لایق کادوی بهتری هست یا تو مناسب های دیگه برای شوهرش کم نزاشته انتظار داره شوهرشم کم نزاره نمیشه به همه گفت هر چی هست قبول کنن 

بعضیا بی لیاقتن واقعا دیگه دندون اسب پیشکشی رو که نمیشمرنطرف ارزش قائل شده هدیه گرفته چه اهمیتی داره ...

آخه می‌دونی

طرف می‌ره  چیزیو میخره که در توانش بود بهترشو بخره ولی بخاطر خساست کم می‌ذاره درحالی که بخواد واسه خانواده خودش خرج کنه بهترینها رو می‌خره

شما باشی بدت نمیاد

من سر زایمانم رفته بود یه گل مصنوعی مثلا برا پونرده سال پیشو خریده بود آورده بود بخدا دلم میخواست از پنجره بیمارستان پرت کنم پایین

درحالی که همین آدم بخواد واسه خواهر و ننش خرج کنه دنبال بهترین های هرچیزی میگرده 

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
دقیقااا همینه👌🏻اصلا همین که ینفر به یاد آدمه کلی ارزش داره

دقیقا 👍کاش فرهنگ سازی شه متنفرم از وقتی که میشینن پشت هم غیبت میکنن فلانی چه چیز بدرد نخوری خریده فلانی چه بد سلیقس فلانی آله فلانی بله

آخه می‌دونیطرف می‌ره چیزیو میخره که در توانش بود بهترشو بخره ولی بخاطر خساست کم می‌ذاره درحالی که ب ...

میدونی چی بده؟ این که وقتی می‌خرن چیزی بخرن که ارزش طرف و پایین بیاره مثل همینکار که با شما کردن اگه نمی‌خورید بهتر بود

ولی اگر یه چیز شیک و ساده و خوشگل می‌گرفت هم قیمتش معقول هم لبخند به لب شما میومد