2777
2789
عنوان

بچه ای که نشد بیاد بدنیا اما آتیشم زد قلبمو💔

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کجاس؟ ادم انقد ظالم. ک بیا. منو تو ادن حال توو خونم ببینه اب دسم نده؟ شمرع؟ یزیدع؟

خدا به ماها عقل داده و راه درست و غلط رو به همه مون نشون داده عزیزم.با کسی دشمنی نداره خدای مهربون.هر بدی ای به خودمون میرسه از اعمال خودمونه گلم.غصه نخور خدای مهربون دوباره بهت بچه میده🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

این چه حرفیه عزیزم معلومه ک مادر میشی سقط تو هفته های اول خیلی طبیعیه واسه خیلیا اتفاق میوفته...

بخدا با گریه دارم برات مینویسم من حیلی تنهام امیدم این بود ک بچم بمونه خیلی ام درد کشیدم میترسم دگ مادر نشم . خیلی تحت فشارم 

خدا به ماها عقل داده و راه درست و غلط رو به همه مون نشون داده عزیزم.با کسی دشمنی نداره خدای مهربون.ه ...

بخدا من انقد دلم برا خواهرش توو این مدت ازدواجم سوخت ب همسرم همش میگفتم بش برس براش لبو می پختم میبردم و ... میگفتم شهر غریبم بذار دوست باشیم اونم مادر پدر نداره اما منو ب چشم دشمنش همیشع دید همه جا آبرومو برد ک زندگیش ب هم میخورد من باعث شدم زنع زندگی بشع

بخدا من انقد دلم برا خواهرش توو این مدت ازدواجم سوخت ب همسرم همش میگفتم بش برس براش لبو می پختم میبر ...

تا خداوند کس و کار بنده هاش هستش،دلسوزی بیجا اصلا درست نیستش.اونم خدایی داشته و همسرش بوده نیاز نبوده دلسوزی کنی که خودتو مبتلا کنی.در حد توانت برای رضای خداوند میتونی به بنده هاش خوبی کن.فراتر از توانت و برای منافع خودت به اسم دلسوزی به کسی نزدیک نشو که خودت اذیت میشی گلم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

تا خداوند کس و کار بنده هاش هستش،دلسوزی بیجا اصلا درست نیستش.اونم خدایی داشته و همسرش بوده نیاز نبود ...

فدات شم پیش فامیل آبرو نذاشه میگه داداشم قول داده باید بده من خونه میخام اونم خونه ی گرونا فقط شوهرش فشار نکشه

فدات شم پیش فامیل آبرو نذاشه میگه داداشم قول داده باید بده من خونه میخام اونم خونه ی گرونا فقط شوهرش ...

شما باید همیشه خداوند واست مهم باشه به درک که مردم هر چی بگن.همون مردم مگه واسه خواهراشون خونه خریدن.برای کارهات فقط یه ملاک قرار بده اونم رضای خداوند.اونوقت میبینی چقدر همه چی درست میشه گلم

انقد گریه میکنم خیلی افسردم این روزا برام دعا کن بخدا من کاری ب زندگیع هیشکی ندارم حقم نبود

عزیزم قصه نخور خدا جواب میده بهشون .ولی یادبگیرم حرص دیگران و نخوری

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
شما باید همیشه خداوند واست مهم باشه به درک که مردم هر چی بگن.همون مردم مگه واسه خواهراشون خونه خریدن ...

خیلی خواهرش عذابم میده نمیدونم چرا در حالیک میتونس با من عین دو تا دوست خوش باشه

خیلی خواهرش عذابم میده نمیدونم چرا در حالیک میتونس با من عین دو تا دوست خوش باشه

خودتو درگیر نکن که میتونست فلان باشه.فقط روی زندگی خودت متمرکز باش گلم

بخدا با گریه دارم برات مینویسم من حیلی تنهام امیدم این بود ک بچم بمونه خیلی ام درد کشیدم میترسم دگ م ...

عزیزم تاپیک قبلی هم گفتی بی بی چک ببینید

خودتو میگفتی بارداری؟

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 

توی خیال پردازی های خودم یکی از داستانایی که چند روزه باهاش درگیرم همین سقطه 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️