جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه شوهرم این طوری نیست دیگه ۱۶ سال باهاش زندگی میکنم می شناسمش داشته باشه کوتاهی نمیکنه
ببخش میپرسم شما دعواعاتون کم یا زیاده قهراتون طولانی یا کمه؟کلا نسبت به سالهای اول درک بهتری ازهم دارید یا فرقی نکردید یا بدتر شدید سرهمه چی بحث دارید؟؟
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
ببخش میپرسم شما دعواعاتون کم یا زیاده قهراتون طولانی یا کمه؟کلا نسبت به سالهای اول درک بهتری ازهم دا ...
نه ما زیاد بحث نداریم یعنی خب اوایل سن مون کم بود و کم تجربه نسبت به الان بیشتر بحث میکردیم ولی قهر هم تا حالا نکردیم چون به نظرم دو تا آدم تو یه خونه زیر یه سقف دارن زندگی میکنند قهر بی معنی هست این طوری فقط حرمت ها بیشتر از بین میره و میشه عادت ما از هم دلخور می شیم ناراحت می شیم ولی قهر اصلا الان خیلی بیشتر هم دیگه درک میکنیم
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜