2777
2789
من تو زایشگاه بودم یه خانوم شبیه ماه شب چهارده بود قشنگ بچشم دختر بود دختره هم به دنیا اومد شبیه عرو ...

😂😂😂😂خدا نکشتت حالا من شوهرم خیلی بهتره چشاش رنگیه آرزومه بچم ب شوهرم بره فقط🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خوب داخل شیردهی معمولا لاغر میشن ولی دیدم بعضی ها رو چاق شدن اینم شانس منه دیگه لاغر بودم لاغر ت ...

ای خدا خدا حفششون کنه برات عیب نداره این روزام میگذره😁😍

خیلی دوست دارم بدونم چی باردارم پسر یا دختر هنوز دو ماه هستش 😐نمی دونم چرا هولم ...

من هنوز باردارم نیستم ببین ب کجا ها فکر میکنم اقدامم هنوز از من هول تر نیستی که🤣

کجای صورتت پف میکرد ؟ سر کدوم پفت‌ بیشتر بود ؟

پسرم بیشتر بود چون استراحت بیشتر میکردم

بیشتر بینیم و لپام پشت چشام ورم داشت با اینکه اصلا نمک و شکر نمی‌خوردم زیاد

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
بچه من رفلاکس داشت ‌‌‌‌و بیخواب بود شاید بخاطر کمبود خواب زشت شدم بزار دنیا بیاد اصلا ظاهر خودت یادت ...

الهی بگردم خدا حفظش کنه

باردار نیستم هنوز خیلی دوس دارم باشم منتظرم موعودم بگذره اقدامم🥺🥺🥺خیلی دلم نینی میخواد

پسرم بیشتر بود چون استراحت بیشتر میکردمبیشتر بینیم و لپام پشت چشام ورم داشت با اینکه اصلا نمک و شکر ...

از ماه چند شروع شد و اوجش کی بود؟ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
از ماه چند شروع شد و اوجش کی بود؟

از همون ۶ماه اینا شروع شد تا ماه آخر دیگه اوجش بود 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...