2777
2789

دیگه اخرین راه چاره ام امام زمانه امام حاضرم دیگه اخرین امیدمه دیگه اخرین تلاشمه یا امام زمان شماهم رومو زمین نزن جلو همه ابرومو نبرید یا اباصالح حالم بده خواهش میکنم هیچکسو ندارم 😭😭🖤🖤🖤 نزارید بگن بی کسه نزارید بگن هیشکی نمیخوادش نزارید با حسرت بمیرم نزارید تو جوونی کفن به تن کنم نزارید شرمنده پدر و مادرم شم نزارید گناه کنم یا امام زمان یا بشه خیلییی زود یا اگه قراره که به حاجتم نرسم جونمو گیرید ولی نگید صلاح نیست جونشو ندارممممم کمکم کن به دادم برس 

جلو همه التماستون میکنم روی نوکرتو زمین نزن ابرو نوکرتو جلو همه نبر😭😭😭😭😭😭😭

۱۴۰۳/۱۰/۳

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مطمعن باش جوابت و میده 

حالت خوب میشه عزیزم 

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

منم بعد خدا عزیزترینم امام زمان 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

سلام با اجازه استاتر بچها تروخدا برا آزمایش من دعا کنید دیابت نباشه😭😭😭😭😭😭

عزیزم الهی به حق امام زمان دیابت نباشه و حالت همیشه خوب باشه🙏😭

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

ان شاالله حاجت روا بشی عزیزم. صبر داشته باش.

انشالله دیگه اخرین امیدم امام زمانه 🙏🙏🖤

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم اللهم صل علی محمد وآل مح ...

🙏🙏🖤

منم بعد خدا عزیزترینم امام زمان

دیگه اخرین امیدم امام زمانه اگر امام زمانم به دادم نرسه موندنم به هیچ دردی تو این دنیا نمیخوره

بچه ها برای من دعا کنید به اون کسی که مدنظرمه برسمبچه ها کنید تو کارم موفق شم بچهههههه خواسته میکنم ...

الهی که به مراد دلت برسی عزیزم🙏