2777
2789
عنوان

پریود نشدن برای کمبود وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 28 پست
الان میگی مهم نیست وقتی بزرگ تر شدی دلت میخاد بچه دار شیبعدشم ممکنه تو ژنتیکت پریود دیر بشی ولی من ا ...

نه ژنتیک من نهایتا تا۱۲ سال بیشتررررش ۱۱ نهایتا ۱۲ سال یعنی ششم میشن من الان دهمم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب چرا پریود نمیشی؟تو هم اختلال خوردن داشتی؟

نه اختلال خوردن نداشتم من از بچگی عفونت واژن داشتم از ۸ سالگی شدیدتر شد الان هم درمانی نداره با قرص و اینجور چیزها رفع نمیشه منم از خدامه والله به جای اینکه خودم بچه به دنیا بیارم میدونین چندددددنفر بچه ی کارن !!

نه اختلال خوردن نداشتم من از بچگی عفونت واژن داشتم از ۸ سالگی شدیدتر شد الان هم درمانی نداره با قرص ...

وای چقدر بد..بهرحال من نمیخام اجزای بدنم تجزیه بشه🫠

پیش دکتر رفتید؟من خودم چن سال هست که پریود نمیشم

اره رفتم

سونودادم گفت شمکلی نداری بعضیا مثل توعن بعد ازدواج درست میشن

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

تجزیه بشه؟!!!!یعنی چی؟

دکتر وقتی سونومو دید گفت غذای کافی به بدنم نمیرسه و اجزای داخلی بدنم دارن تحلیل میرن

دفع پروتئین هم دارم مدت ها این دکتر اون دکتر رفتیم و تهشم فهمیدیم اونم بخاطره همین قضیه است

دکتر وقتی سونومو دید گفت غذای کافی به بدنم نمیرسه و اجزای داخلی بدنم دارن تحلیل میرندفع پروتئین هم د ...

آها از اون جهت آره منم یه زمانی رژیم خیلی سخت گرفتم دوسه کیلو اضافه وزن داشتم الان کمبود وزن دارم چون اون رژیم هم باعث شد سطح ایمنی بدنم بیاد پایین هم زخم معده گرفتم هم آره اینم موثر بود برای من

حالا ولی ربطی به تجزیه شدن بدنت نداره بدنت تیکه تیکه نمیشه که پریود نشی

فقط پریود نمیشی همین

آها از اون جهت آره منم یه زمانی رژیم خیلی سخت گرفتم دوسه کیلو اضافه وزن داشتم الان کمبود وزن دارم چو ...

نه بخاطر اون نیست که بدنم تجزیه میشه

درواقع بخاطر این که بدنم تجزیه میشه پریود هم نمیشم،من تجزیه شدن بدنم اونقد برام مهم نیست ولی پریود شدنم..

اونموقع که رژیم گرفتی چقد کم کردی؟الان شاخص توده بدنیت چنده؟من۱۴ کیلو کم کردم و خیلی هم سخت[بیشتر از ۱۰۰۰ کالری میسوزوندم و کمتر از ۱۵۰۰ کالری هم میخوردم..بماند که علاوه بر ورزش بدنم در حالت عادی هم به کالری نیاز داشت و من اینو نمیدونستم]و من هیچوقت اضافه وزن نداشتم ..بچه بودم عادی بودم نه چاق نه لاغر،بعد که لاغر شدم هم خوب بودم اما بعد بازم دلم میخاست لاغر شم که به این وضع افتادم

نه بخاطر اون نیست که بدنم تجزیه میشهدرواقع بخاطر این که بدنم تجزیه میشه پریود هم نمیشم،من تجزیه شدن ...

الان توده ی بدنیم ۱۹ هست قبلن رو نمیدونستم میدونی من بعد رژیم کمبود ویتامین داشتم قرص و اینا خیلییییی خردم به خاطر اونا قدمم بلند شد اونموقع قدمم کوتاه بود بخاطر اون 

آخه شاید استخوان بندیتون داشته الان مال من داشته استخوان بندیم