2777
2789
عنوان

وای تروقران بیاید دوقلو باردارم و خون دیدم تروخدا بیاید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 27 پست

منم تو هشت هفته لک دیده بودم انقدر گریه کردم فوری رفتم بیمارستان اونجا معاینه کردن گفتن مشکلی نیس فرداش رفتم پیش دکتر وسونو هیچی نبود فقط الکی خودمو اذیت کردم برای اطمینان برو دکترت واروم باش بخاطر فعالیتت بود

خوبه با بدبختی باردار شدیو بالا پایین میکنی، تا سه ماه پاتو بشکون بشین زمین ،نترس منم لکه بینی داشتم ...

لکه بینی در چ حد بود من خیلی کمرنگ اصلا مثل خون نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجبور بودم 😭ای خدا نمی‌دونستم اینجوری میشه یعنی الان چی شده ؟خطرناکه؟

فعلا فقط استراحت کن و شیاف هم استفاده کن

و تکون نخور تا دو روز 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم تو هشت هفته لک دیده بودم انقدر گریه کردم فوری رفتم بیمارستان اونجا معاینه کردن گفتن مشکلی نیس فر ...

عزیزم در چ حد بود من اصلا مثل خون نیست خیلی کمرنگه ولی دستمال ک میکشم یکم رنگ مبده

چند روز دیگه باید میرفتم واسه سونو قلب تروخدا بگید چیکار کنم بعد دوسال باردارشدم با بدبختی

فعلا استراحت مطلق داشته باش ، اصلا بلند نشو از جات ، دارو هات رو هم مرتب مصرف کن . سعی کن آروم باشی و استرس نداشته باشی که حالت بدتر بشه . اگه بعد یه مدت که این کارا رو کردی بازم لکه بینی داشتی ، زنگ بزن مطب دکترت ببین چی میگه یا برو اورژانس بیمارستان 

از این به بعد هم حواست رو جمع کن دختر خوب . پله بالا پایین کردن خیلی ضرر داره توی بارداری ، تا میتونی رعایت کن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
عزیزم در چ حد بود من اصلا مثل خون نیست خیلی کمرنگه ولی دستمال ک میکشم یکم رنگ مبده

برای من در حد سه یا چهار قطره خون بود خیلی استرس گرفته بودم اصلا درد نداشتم الکی خودمو داغون کرده بودم اون چن روز شما هم برو بیمارستان تا دکترت بیاد فک نکنم چیز مهمی باشه ولی بیمارستان پیگیری کن واستراحت کن

باش عزیزم تروخدا واسم دعا کنید چیزی نشه

توکل به خدا . من فکر میکنم استراحت کنی ان شاالله خوب میشی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

نترس توروخدا چیزی نیس 

دیگه دور پله رو خط بکش تا ۹ ماه 

من که دو هفته پیش خون دیدم از ۴ طبقه اومدم پایین پله رو 

الان استراحتم و شیاف میزنم ماه نهم

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...