2777
2789
عنوان

پس انداز با یک میلیون😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طلا دست دوم قطعه کوچیک و سبک خیلی کم پیدا میشه متاسفانه

دست دوم بهت توصیه نمی کنم 

اگه ساکن تهرانی مرکز طلای که داخل اشرفی اصفهانی هستش اون طلا های سبک داره اسمش طرح قلک هست میتونی چند سوت طلا بگیری 

مادر بودن یعنی خود را در هر لحظه فدای فرزندت کنی، بدون اینکه منتظر چیزی باشی جز لبخندی که دنیا را برایت روشن می‌کند.

آره دار خوبه معمولا صرافی ها ۱۰۰دلاری دارن و پولای خوردو گرون تر میدن ولی بازم خوبه من خودم هیچ وقت ...

منو از خریدن سکه ترسوندن میگن شاید تقلبی باشه شما چطور اطمینان می کنین؟ 

دست دوم بهت توصیه نمی کنم اگه ساکن تهرانی مرکز طلای که داخل اشرفی اصفهانی هستش اون طلا های سبک داره ...

تهرانم ولی دوره اونجا برام بازم ممنون عزیزم😘😘

من به روزهای روشن ایمان دارم❤

ببخشید شما مثل زن اون کاظم هستید؟که میگه شلوار اسبی پوشیدم یورتمه برم برای کاظم..

تاپیکتون برای حاجیتون اخه این منظور رو میرسوند یاشوخی بود؟

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

ببخشید شما مثل زن اون کاظم هستید؟که میگه شلوار اسبی پوشیدم یورتمه برم برای کاظم..تاپیکتون برای حاجیت ...

😂😂😂 داستانشو نشنیدم تا حالا !!!!زن کاظم کیه منظورتونو واضح تر بگین

من به روزهای روشن ایمان دارم❤