2777
2789
منم مجردم بله ممکنهآخرین بار کی سونو دادی ؟

مهرماه واسه رحمم رفتم سونوسونوگرافیه گفت توچرااینقدرشکمت بزرگه مگه چندسالته گفت حتماتحرکت کمه فعالیت نداری

بعدشم گفت یه احتمالی هم هست کم کاری تیروٸیدداشته باشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهرماه واسه رحمم رفتم سونوسونوگرافیه گفت توچرااینقدرشکمت بزرگه مگه چندسالته گفت حتماتحرکت کمه فعالیت ...

مهر خیلی دیره 

هر سونو فقط ۳ ماه اعتبار داره 

الان که ۳ ماهش گذشته 

ببین من از دعوا و بحث خوشم نمیاد 

آخه شما سوالای اضافه می‌پرسی 

اول تاپیک نوشتم دارم گریه میکنم 

خواهر مریض اعصاب روانی دارم 

بعد واسه من مینویسی خواهشاً ازدواج نکن؟ 

⁦♥️⁩
ببین من از دعوا و بحث خوشم نمیاد آخه شما سوالای اضافه می‌پرسی اول تاپیک نوشتم دارم گریه میکنم خواهر ...

نمیشه گفت کیسته شایدازمعده باشه  پریودمیشه؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

چاقی شکم و پهلو از سردیه بدنه که میتونه کبد چرب یا بیماری های مربوط به رحم باشه باید این سردی از بدن خارج بشه بعد شکم و پهلو خود به خود آب میشه 

نه فرد حامله هست نه پرخور یا چاق اینا فقط از سردیه بدنه که باید بررسی بشه مشکل از چیه و درمان بشه

من درمانگر طب سنتم درخدمتتونم برای درمان

ببین من از دعوا و بحث خوشم نمیاد آخه شما سوالای اضافه می‌پرسی اول تاپیک نوشتم دارم گریه میکنم خواهر ...

عزیزم ببین اگه این خواهرت که میگی ...و قرص اعصاب مصرف کنه که از خود قرصه احتمالا چون برادرمم همینطوره و قرصای اعصاب بعضیاشون اشتهارو باز میکنن یا طرف بدون دقت به پرخوریش ادامه میده تا حس ترکیدن بهش دست بده و میگه سیر شدم ....از پرخوریه شاید برادرم اینطوره

🍃برای خوشبخت شدنم ی صلوات میفرستی؟💐
عزیزم ببین اگه این خواهرت که میگی ...و قرص اعصاب مصرف کنه که از خود قرصه احتمالا چون برادرمم همینطور ...

نه اینو کلی نوشتم و در جواب یه خانم که کامنت گذاشتن در رفتن 

⁦♥️⁩