cherryblossommm مدیر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 682 عنوان کسی سریال وایکینگ ها رو دیده | مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 21 پست چطوره؟ ارزش داره ۹۰ قسمت بشینم پاش؟ تموم راهرو های خونرو، شمع که بچینی من باهات قهرم:)🥀 امروز | 13:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cherryblossommm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 682 من گیم آف ترانز رو دیدم خیلی عالی بود🥲😭😭دنبال لینک دانلود وایکینگ هام تو تلگرام پیدام نکردم آره گیم آف ترونز که واقعا خفنهسرچ بزنی سریال وایکینگ ها برات میاره تموم راهرو های خونرو، شمع که بچینی من باهات قهرم:)🥀
hana_arfd عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1416 گیم آف ترونز رو تازه تموم کردم ویچر ام خوبه یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم
cherryblossommm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 682 ویچر ام خوبه ویچر کتاب هاش رو خوندم سریالشم احتمالا ببینممعلومه مثل خودم عاشق چیزای فانتزی/حماسی ای😁🤝 تموم راهرو های خونرو، شمع که بچینی من باهات قهرم:)🥀
layaly عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 1840 اینها که گفتین یعنی همش جنگهای قدیمی با داستان عاشقونه هستن درسته الحمدلله کَما هُوَأهلُه
hana_arfd عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1416 ویچر کتاب هاش رو خوندم سریالشم احتمالا ببینممعلومه مثل خودم عاشق چیزای فانتزی/حماسی ای😁🤝 همه چی میبینم😂 یک عدد عشق سریال فانتزی دوست داری حتماااا اینارو ببین ومپایر دایریز ، اورجینالز ، لوسیفر یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم
cherryblossommm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 682 اینها که گفتین یعنی همش جنگهای قدیمی با داستان عاشقونه هستن درسته جنگ دارن، چیزای فانتزی دارن، ماجراجویی دارن، داستان عاشقانه هم دارن تموم راهرو های خونرو، شمع که بچینی من باهات قهرم:)🥀
cherryblossommm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 682 همه چی میبینم😂 یک عدد عشق سریال فانتزی دوست داری حتماااا اینارو ببین ومپایر دایریز ، اورجینالز ، لو ... اوکی😁❤ تموم راهرو های خونرو، شمع که بچینی من باهات قهرم:)🥀