آلوده_به_فکر مدیر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1114 عنوان کسایی که ابروهای خیلی مشکی و پری دارن بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 41 پست خانما بخواین موهاتون رنگ کنید چه رنگی میزنید اصلا میشه رنگی غیر از مشکی زد آخه خیلی مشکی بودن ابرو ها ت چشمه اصلا نمیشه رنگی غیراز مشکی کرد نمیدونم بقیه چیکار می کنن فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه امروز | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1114 استارتر دیدم زیبا بود واییی آره رنگههههه خیلیییی قشنگگهه فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه
زری_جون98 عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 8050 ماشالله هزارماشاللهعزیزم خیلی ناز و خوشگلیمن عاشق رنگ مشکی هستمنمیشه اصلا رنگ نکنی😅 چون موهای خودت خیلی قشنگه کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷
zmina عضویت: 1397/06/29 تعداد پست: 548 اصلا میتونم رنگی غیراز مشکی کنم منم دقیقا مثه شما چش وابرو مشکی هستم .کلا مشکی رو بیشتر پسندمهولی بعضی رنگا خاصی آدم دوس داره
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1114 چه رنگ قشنگی و چه چهره قشنگی😍😊 ممنون جونم فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1114 ماشالله هزارماشاللهعزیزم خیلی ناز و خوشگلیمن عاشق رنگ مشکی هستمنمیشه اصلا رنگ نکنی😅 چون موهای خودت ... ممنونم عزیزم خلی لطف دارین به من اللن که نمیخوام رنگ کنم ولی یه وقت با خودم فکر کردم اگر بخوام رنگ کنم روزی خیلی گزینه های زیادی ندارم فقط مشکی قهوهای فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1114 منم دقیقا مثه شما چش وابرو مشکی هستم .کلا مشکی رو بیشتر پسندمهولی بعضی رنگا خاصی آدم دوس داره ارهخیلی رنگه قشنگه به کسایی که بور هستن میاد به ما خیلی مشکی هستیم نمیاد اصلا فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه
زری_جون98 عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 8050 ممنونم عزیزم خلی لطف دارین به من اللن که نمیخوام رنگ کنم ولی یه وقت با خودم فکر کردم اگر بخوام رنگ ک ... اتفاقا خیلی از رنگ ها به شما میادچون پوستتون روشنه کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷
zmina عضویت: 1397/06/29 تعداد پست: 548 ارهخیلی رنگه قشنگه به کسایی که بور هستن میاد به ما خیلی مشکی هستیم نمیاد اصلا همینطور واقعا
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1114 اتفاقا خیلی از رنگ ها به شما میادچون پوستتون روشنه بخاطر ابروهام میگم تصاد بدی میشه فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه
زری_جون98 عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 8050 خب ابروهاتو رنگ کنرنگ مخصوص ابروبا اکسیدان 3% کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷
زری_جون98 عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 8050 رفتم لوازم آرایشی رنگ ابرو گرفتمفروشنده بهم اکسیدان 3% دادگفت دیر رنگ میگیره ولی باعث ریزش و... نمیشهگفت ابروهات حیفه چون پُره ، یه موقع هم تو آرایشگاه نزار ابروهاتو رنگ بزارن کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷