2777
2789
عنوان

خیلی دانش اموزا اذیتم میکنند

97 بازدید | 13 پست

امروز حالم خوب نبود خوب نخوابیده بودم

یعنی به خدا روزایی که حالم خوبه خودم حال دارم و میتونم از پسشون بربیام.

حالا امروز حالم خوب نبود نشسته بودم رو صندلی 

انگار باید هر روز سر اینا داد بزنی و بینشون راه بری

تا اروم باشن .

خسته شدم از اینا

معلم ریاضی متوسطه اولم 

یعنی به خدا انگار شرطی شدند خب حالا یه روز نشستم رو صندلی خب ساکت باش

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا راهنماییا دیگه اوضاعشون خیلی وخیمه

ولی چیزی که من تا الان توی راهنمایی ها دیدم که یه مزیت حساب میشه اینه که بچه ها توی کلاس هایی که استادشون سنش پایینه و باهاشون شوخی میکنه خیلی خیلی آروم تر هستن.این‌رو مدیر های مدارس راهنمایی هم میگن.

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

خوب شمام اعصاب داشته باش .نمیشه ک بچه خفه خون بگیره چون شما کم خوابیدین.حالا ما یکم درسمون میموند مشکل نداشتیم ؟ شما گذشت میکردین؟😂

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

ولی چیزی که من تا الان توی راهنمایی ها دیدم که یه مزیت حساب میشه اینه که بچه ها توی کلاس هایی که است ...

آره مثلا معلمب که پایه باشه بگه بخنده و امروزی بلسه دانش آموزا دوسش دارن و ازش حساب میبرن و وقتی معلم درس میده ساکت میشن

بله همینن

قانون بذار

تذکر بده

منفی بذار

منفی ها شد ۵ تا اولیاشون رو بخواه بیان مدرسه

کم کم درست میشن

و اینکه خوب بخواب تا سرحال باشی

روزایی که عضلات و  اعصابت آروم نیس منیزیم بخور

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️