2777
2789
بدم میاد از این جور مردا تو چی دادی پارسال

من سال های اول از ۶ ماه قبل تدارک می دیدم براش بعد دیدم کلن روز تولدمو حتی فراموش می کنه دیگه منم مثه خودش شدم این سال های اخیر باز به وقتش دلم نمیاد دقیقه ی آخر میرم گل و کیک و هدیه رو می گیرم و غذای مورد علاقه اش و ....

من سال های اول از ۶ ماه قبل تدارک می دیدم براش بعد دیدم کلن روز تولدمو حتی فراموش می کنه دیگه منم مث ...

خب شاید واقعا فراموش میکنه خودت یاداور شو نزار عادت کنه که مراسم هارو فراموش کنه یا بروش بیار که دلخور میشی از این کارش اما نه با تندی، اخه زندگی به همین چیزا خوشه وگرنه یکنواخت میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برن خونه شوهر درست میشه منم خواهرم مجرده 18 سالشه ولی برای مامانم چیزی نمیخره ... البته من مجرد بودم ...

رفتار پدر خیلی مهمه 

اینا دقیقن رفتارای شوهرمو با من پیدا کردن 

راه پس و پیش ندارم واقعن فقط صبر می کنم و همیشه به روزهای آینده دل می بندم می گم حتمن همه چی بهتر میشه 

من مجردم درسته تبریک رو حداقل باید میگفتن 

ولی بعضیا خیلی سخت میگیرین با وجوداینکه گا و شیرینی گرفتن ناراحتی

شما خودتون برای روز زن چی میکنید؟

میرید آرایشگاه،  غذای خوب بزارین 

لباس خوب بپوشید 

کلا اون روز رو برای خودتون باشید؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
رفتار پدر خیلی مهمه اینا دقیقن رفتارای شوهرمو با من پیدا کردن راه پس و پیش ندارم واقعن فقط صبر می کن ...

انشالله تنت سلامت باشه در کل اخر خود ادم برای خودش میمونه. مراقب خودت باش خودت برای خودت کادو بخر اونا ببینن تو به خودت اهمیت میدی اونا هم یاد میگیرن کم کم

خب شاید واقعا فراموش میکنه خودت یاداور شو نزار عادت کنه که مراسم هارو فراموش کنه یا بروش بیار که دلخ ...

منم همین جوری سعی کردم یادش بدم ..... ولی آخرش  اینجوری به دل نمی شینه ....

مردا یه موجودات عجیبی هستن ....

انشالله تنت سلامت باشه در کل اخر خود ادم برای خودش میمونه. مراقب خودت باش خودت برای خودت کادو بخر او ...

عزیزم ممنونم  از محبتت 🙏

امیدوارم روز مادر به شما و عزیزانتون مبارک و فرخنده باشه 

🩷🧡💛💚💙💜🌹🍃🌹🍃🌹🍃

یه مینی کیک آورد که پسرم نذاشت دست بزنم بهش شمع اورد فوت کرد گفت این کیک تولده یه قاچ از دور دادن بهم خوردم😂😂😂 امشبم گفت شام نپز بریم بیرون. اینم اثرات اینه بهش گفتم کادو میخام ولی بازم کادویی برای شخص خودم نگرفت

از اول همینجوری بود؟

آره بار اول که بهش یاد آوری کردم یادمه نامزد بودیم مردم و زنده شدم تا حرفمو زدم از خجالت بعد فکر کردم حالا چقدر اثر گذاره !!! ولی اصلن تاثیری نداشت ! بهش گفتم دلم می خواد حالا که نامزدیم ... برام گل بخری ... فقط یه شاخه گل 

ولی نمی خرید !!

الانا می خره ولی هر کاری به وقتش خوبه ...

روز زن اگه شوهرتون چیزی بهتون نداد. بهش بگین. 

بیشتر از درآمدش توقع نداشته باشین. شاید جیبش خالیه.... شاید نداشته باشه. 

مثلا بگو بریم بیرون ساندویچ کباب ترکی بخوریم. 

مثلا بگو   یک کیک بگیریم. هوس کیک کردم با چای... 

مثلا بگو  امروز روز زنه.... نهار چی بزاریم؟ 

مثلا بگو  یه شال دیدم خیلی خوشم اومد. 

مثلا بگو  دلم یه پالتو این مدلی میخواد. 

مثلا بگو مانتو هام کهنه شده. 

یه سری آقایون باید بهشون گفت 😑