2777
2789
عنوان

چرا گفت جذاب ترین افراد اینا هستن 😐😅

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 38 پست
مرموزن دوست داری بیشتر در موردشون بدونی

اوووو یعنی الان من مرموزم😂😂

الان مثلا اگه یه نفر بهت بگه اون روز مامانت بدون حوصله کجا میرفت تو چی میگی؟

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

واسه منکه جذاب نیستنمن بیشتر به اینجور افرار کم محلی میکنم تا بفهمند هیچی نیستن

اون وقت چرااا؟

شاید کلا مدلشون اینه و صرفا واسه جذابیت این کار رو نمیکنن😑😑

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو میگه😎😎😎😎من جذذذذابم من

ای جان چه جذابی🤣🤣

ما که خودمون نمیفهمیم جذابیم،بقیه مارو به این دید میبینن،اوووو چه خفنه،به جا حرف میزنه،اوووووو دیدی ...

دقیقاااا

کاش پیج اینستاشو گیر بیارم ببینم چی کار میکنه و ...🤣🤣

منم خودم همینم ولی چرا باید نشانه های جذابیت باشه؟

دلایلش وگفته دیگه مردم راجبت کنجکاو میشن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
دلایلش وگفته دیگه مردم راجبت کنجکاو میشن

شاید همبن باشه 

اون وقت چرااا؟شاید کلا مدلشون اینه و صرفا واسه جذابیت این کار رو نمیکنن😑😑

چون تجربه بهم ثابت کرده اکثرا مدلشون نیست و دنبال بی احترامی و بی توجهی به بقیه هستن

البته اکثرا...