2777
2789

مهمون داشتم کتری نو مادرشوهرمو که تازه خریده بود قرض گرفتم چای زیاد درست کنم

شب زیر گاز روشن بود اب کتری تموم شد زیرش سوخت و سیاه شد کتری استیل😭😭😭

دیدم بو سوختنی میاد اومدم برش دارم دستگیره م پارچه بود گرفت به بدنه کتری چسبید بهش مثل پلاستیک جاش مونده چیکار کنم حالا؟😭😭😭😭

رفتم سرچ کردم دیدم نوش ده میلیونه😥😥

هرچی سرکه جوش شیرین اسپری چربی زدم نرفت

توروخدا بلدین راهکار بگین جای دستگیره رو ببرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچکاریش نمیشه کرد 

از این کتری های  بزرگ محصول ترکیست که تازگی ترند شده ؟اونا ده میلیونه مگه چند نفر ادم مهمونت بودن؟

یکی براش بخر قسطی اکه برات گرونه سایز متوسط کرکماز سه تومنه اونم ترک هست

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

هیچوقت دوس نداشتم از بقیه وسیله بگیرم برای این چیزاس

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

فکرکنم ده میلیون ریال هست یک میلیونه درست نگاه بکن 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما