2777
2789
عنوان

رفیقی ک با اکست در ارتباط باشه تلفنی حرف بزنن چت کنن چیه❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 36 پست
عزیزم برا نامزدیم دعوتش نکردم دق کرده بود خخخ گف ک چرا دعوت نکردی نامزدت نزاشچون با نامزدمم گرم‌میگر ...

چ اشغالیه این

ببین‌چه‌چشایی‌داری‌که‌به‌چشمم‌اومد:))  #ماهِ‌من                     به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                             غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                                           دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد...           

بعد‌جالب‌اینجاس‌عادی‌سازی‌میکنن‌که‌ما‌فقط‌زفیقیم‌درحالیکه‌یکی‌از‌دلایل‌اصلی‌کات‌خودشونن!

اره بقران

بخدا قسم ک بخاطر اینکارش من هنوززز ناراحتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برا نامزدیم دعوتش نکردم دق کرده بود خخخ گف ک چرا دعوت نکردی نامزدت نزاشچون با نامزدمم گرم‌میگر ...

اصلا تو زندگیت نزار بیاد این خونه خراب کنن رابطتو قطع کن باهاش ادم تنها و بی دوست باشه بهتر از اینه به این انگلا بگه دوست

اره بقرانبخدا قسم ک بخاطر اینکارش من هنوززز ناراحتم

میفهممت‌واسع‌خودمم‌اتفاق‌افتاده

ببین‌طرفو‌مث‌اشغال‌انداختمش‌دور‌هردوشونو

اما‌بعضی‌وقتا‌که‌ناخوداگاه‌میاد‌توذهنم‌اصلا‌نابود‌میشم

ببین‌چه‌چشایی‌داری‌که‌به‌چشمم‌اومد:))  #ماهِ‌من                     به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                             غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                                           دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد...           

میفهممت‌واسع‌خودمم‌اتفاق‌افتادهببین‌طرفو‌مث‌اشغال‌انداختمش‌دور‌هردوشونواما‌بعضی‌وقتا‌که‌ناخوداگاه‌می ...

وای منم بخدااا

اصلن اون طرفو دوس ندارما ولی خیلی ازیت میشم از ارتباطشون بیشرفا متنفرم ازشون

اصلا تو زندگیت نزار بیاد این خونه خراب کنن رابطتو قطع کن باهاش ادم تنها و بی دوست باشه بهتر از اینه ...

ببین من از چن‌روز قبل نامزدی رابطمو باش قط کردم دلیلشم اینه ک با نامزدم چت‌ میکردن اینو میدوسنتم خودم اما نمیدوتستم چ‌حرفای بینشون رد و بدل میشه واقعن کار‌ندارم‌نامزدم  هوله یا ن ولی رفیقم انقد بیشعور بود نگف ک نامزدت چیا میگ همش از من‌مخفی میکرد واز نزدیک‌کلییی شوخی با نامزدم‌میکرد یشب دوسه تا از پیاماشونو دیدم خیلی عصبی شدم  بعد اون‌نزاشتم دیگ‌نامزدم باش حرف بزنه

و خودمم دیگ قط ارتباط کردم

بنظرت‌الان‌نمیگه طرف چ ادم هولی بود ک تا نامزد کرد رفیقشو گزاشت کنار؟

وای منم بخدااااصلن اون طرفو دوس ندارما ولی خیلی ازیت میشم از ارتباطشون بیشرفا متنفرم ازشون

من‌خطمو‌عوض‌کردم‌

جواب‌تلفنم‌نمیدادم

دیگه‌چن‌بار‌اومد‌معذرت‌خواهیو‌فلان

منم‌گفتم‌برام‌مهم‌نیستی

دیگع‌از‌حررص‌داشت‌میترکید

فک‌کن‌ی‌طومارر‌تایپ‌کرد‌من‌گفتپ‌برتم‌مهم‌نیس

دیگه‌جوابشو‌ندادم‌رف‌گورشو‌گم‌کرد

ی‌کاری‌کن‌اصلا‌نتونی‌پیداشون‌کنی

لااقل‌خیلی‌کمتر‌بهشون‌فکر‌میکنی

لیاقتشون‌همین‌دخترا‌هستن:)

من‌خطمو‌عوض‌کردم‌جواب‌تلفنم‌نمیدادمدیگه‌چن‌بار‌اومد‌معذرت‌خواهیو‌فلانمنم‌گفتم‌برام‌مهم‌نیستیدیگع‌از‌ ...

ببین من زمانی ک با اون اکسم بودم کلی گریه میکردم التماس دوستمو میکردم ک پیام داد جوابشو نده ولی برعکس 

هیچ ک جوابشو میداد

خودشم پیش قدم میشد میرف بش پیام میداد زنگ میزد

بعد ی جوری خودشو جا میزد ک اون ادم خوبه بود من ادم بده تازه پیش اکسم کلی غیبتمو کرده بود

چن وقت پیش گوشی دوستمو یهوی ورداشتم دیدم نزدیک ۲۰ تمماس با اکسم داشته 

چت ک دیگ نگم برات

برا عکسم حتی عکسم میفرستاد زمانی ک ک بامن بود

بعد ب من میگف مث رفیقمه تو ذهنت خرابه خخ