2777
2789
عنوان

شوهرم داره دورم میزنه قلبم شکست خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 73 پست
من فهمیدم منو نمیخاد. خیلی وقته. بعد جالبه تو این فهمیدنام، لباس زن پیدا میشه توماشینش،دخترا رو میبی ...

بشین باهاش صحبت کن بگو یا این کاراتو تموم کن یا اگ منو نمیخوای و همش میخوای در حال حساب کتاب و زرنگی باشی بیا جدا بشیم

زندگی مشترک تجارت و معامله نیست که این اقا دنبال زرنگ بازیه انقدم به شما بی اعتماده

نفهمیدن چه کار کردن ولی زندگیت رو پیچیده نکن اگه دوستت نداره ولش کن

گفتم دوستم نداری طلاق بگیر برو.میگ خفه شو. نمیگه دوستت دارم همش دعوا میفته.

یا میگم ب جای اینکه مردمو نگاه کنی. تو روز من منو نکاه کن من زنتم.

میگ رو اعصابم نرو خب نگاه کنم و...

گفتم دوستم نداری .میگه پیاده شو.

یعنی واقعا نداره. وگرنه میگقت چرا عشقم‌مگ میشه دوستتنداشته باشم و....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بشین باهاش صحبت کن بگو یا این کاراتو تموم کن یا اگ منو نمیخوای و همش میخوای در حال حساب کتاب و زرنگی ...

گفتم میگ دارم کار میکنم‌مزاحمم نشو. یک دقیقه نمیشینه کنارم باهاش حرف بزنم. فقط میره کار . پولی هم معلوم نیست.

گفتم ۳ سال توخونه خوردی خوابیدی هم وقت نداشتی الانم نداری. تومیخوای فقط دورم بدی. منو گرفتی زاپاس. یا واس رفع نیاز. وگرنه مهم نبودم برات

گفتم میگ دارم کار میکنم‌مزاحمم نشو. یک دقیقه نمیشینه کنارم باهاش حرف بزنم. فقط میره کار . پولی هم مع ...

تورو گرفته فقط تو زندگیش کار کنی یا پس فردا حامله بشی براش نگن یارو زن نداره ازین مردا زیاده ولی این حساب کتاباش تو مخه اگرم بری سرکار نمیزاره حقوقت برای خودت باشه

تورو گرفته فقط تو زندگیش کار کنی یا پس فردا حامله بشی براش نگن یارو زن نداره ازین مردا زیاده ولی این ...

ازه گفت سرکار اگه اجازه بدم هم باید خرج خونه بدی. چون من اجازه دادم. حتی خونه بسازی و... وگرنه اجازه نمیدم کار کنی‌

گفتم مهرمو بده طلاق

اصلا آدم خوبی نیست

من بهش میگم جبهه میگیره عصبی میشه. حتی وقتی ک میگم امروز روز زنه بمن توجه کن. چرا زنای مردمو میبینی.

یجوری خیره میشه .رانندگیشش هم یادش میره. با ماشین داه اینکارا و میکنه ندید پدید. گفتم کسی نکات نمیکنه من هستم توناشینت.  عصبی شد

ازه گفت سرکار اگه اجازه بدم هم باید خرج خونه بدی. چون من اجازه دادم. حتی خونه بسازی و... وگرنه اجازه ...

سریع طلاق بگیر راحت شو

دخترخالم طلاق گرفت سال بعد شوهر کرد صد برابر بهتر

از طلاق نترس هیجوقت از تباه شدن عمرت و جوونیت بترس