2777
2789
عنوان

تاثیر جادو و دعا گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا همه چی حد خودشو داره دعا نویسی هم حدو حدود داره طلسم کار هرکسی نیست و بالای میلیون ها پو ...

خوشبحالشششششش،

خب این بدبخت که شوهرشو مریض نکرده 

دعای مرگ ننوشته،

کاری نکرده،

منم الان اخلاق شوهر عمم داغون بود عمم نمیدونم از کجا گرفت انقدددد مهربون شده شوهرش زندگیش آروم شد اصن هرروز کتک کاری داشتن

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

وای خانواده مادربزرگ بابام دعا نویسن طلسم مینویسن میلیون ها پول خش میکنن میلیارد ها پول دستشون میاد

کسی نمیشناسی شما؟؟؟؟؟

منم طرف پدرم میگیرن اما نمیگن به ما😑

خوشبحالشششششش،خب این بدبخت که شوهرشو مریض نکرده دعای مرگ ننوشته،کاری نکرده،منم الان اخلاق شوهر عمم د ...

عمه من رفت طلسم نوشت خونه زد بنامش شوهرش و اینکه شوهر پولدار هستش خیلی وضح عالیه کارش پیج مهره هست

کسی نمیشناسی شما؟؟؟؟؟منم طرف پدرم میگیرن اما نمیگن به ما😑

چرا هستش کرجه تازه ی دعانویس بودش خیلی راهمون دوره باهاش طرف طلا هاش زنه دوزدیده شده بودش فامیلشون دوزدیده بود و دعانویس گفته بودش طلا ها کجاست و کی دوزدیده طرف زنگ زد گفت طلا های منو بردار بیاد از همونجای ک برداشتی دعانویس این طور دعانویس 😐باچشام دیدم با مادرم بودیم اونجا

چرا هستش کرجه تازه ی دعانویس بودش خیلی راهمون دوره باهاش طرف طلا هاش زنه دوزدیده شده بودش فامیلشون د ...

کرجههه؟؟؟؟؟.وای میشه بگی؟؟؟؟

من میرم کرج اخه رفت و امد دارم میگی اسمش چیه؟کجای کرجه؟درخواست بدم بهت؟

خب اینا طلسمه قطعانم راسته،اما فک نکنم دعای قرانی مورد داشته باش،حالا باز میگن عپاقب داره اما خب من ...

دعاهای قرانی که از اون ادمی که ازش میگیری مطمئن باشی شنیدم مورد ندارهدولی حتی دعاهای قرانی و ذکرای قرانی از ادمای متفرقه نباید بگیری

دیگ جادو حدی داره مثل نگه داشتن عشق و معشوق شوهر ادم و یا ترس بچه یا رزق و روزی و خیلی چیزای مفید . ...

اصلا نباید گرفت بنظرم ،سنگینی داره ،اون دعای غشق و معشوق یکی تعریف میکرد برای شوهره گرفته بوده بعد شوهره همچنان که از زنش متنفر بوده ولی نمیتونسته یک لحظه هم ازش جدا بشه و چسب زنش بوده ،خب چه فایده داره اینجوری اخه ،نه ارزش داره همم اینکه پای موجودات ماورایی رو تو زندگیت باز کردی

منم یکیو میخوام یه دعای قرانی بنویسه برام پدرم سخت گیره میخوام یکم خوش اخلاق تر باش نمیخوام کسیو بدب ...

دعای قرانی از کسی که ازش مطمئنی مثل بهجت میشه استفاده کرد ولی از هر کسی حتی دعای قرانی نمیشه گرفت چون به ظاهر قرانیه ولی میتونه شیطانی هم باشه و راه موجودات ماورایی رو تو زندگیت باز کردی ،سنگینی داره

مادربزرگم رفت یه خونه ای گرفت یه دستشویی تو حیاط داشت یکی تو خونه اون بی‌رونیه یه قفل عجیب ‌و غریب گرد مانند روش بود مشخص بود خیلی قدیمیه اینم قفل رو باز کرده و گذشته بود تو آبلیمو که اگه مثلا طلسمی چیزی بوده باطل بشه کاش هیچوقت اینکارو نمیکرد 🥲

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇