2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین مامانم میخواد باز بچه بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 66 پست
چند سال پیش بازم بابام حرفشو زدمامانم یه جلسه دکتر هم رفتاما ول کردن نمی‌دونم سر چیمن همون موقع هم ب ...

اخه ظلمه تا اون بچه بره کلاس اول مامانت 50 سالش میشه! ولی به نظر زیاد جدی نمیان دو سه ماه دیگه از سرشون میفته.

نمیتونی تو غذاش قرص بریزی؟

البته بخواد بره دکتر شاید برات دردسر شه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسر من ۴۲سالشه من ۳۷میخوام آی وی اف کنم یعنی دیره؟!!!چقدر منو بفکر فرو برد این تاپیک

اگه بچه اولتونه شاید زیاد دیر نباشه. خیلی از اطرافیان من اینجوری بچه دار شدن. ولی اینکه دوتا بچه بزرگ داشته باشی و بالای چهل و پنجاه بخوای اقدام کنی، عجیبه

ناراحت کننده‌ست اما کاری ازت برنمیاد. شاید بشه یکم اونارو هم درک کرد ما سه تا دختر بودیم بابامم پولد ...

بخدا من هم نمیخوام بچه بیارن 

هم همش فکر میکنم اگه بچه بیارن مثل شما مریض باشه که بدبخت میشیم. وبال گردن ما میشه

بابام که نیست سر کاره . من که بزرگترم میوفته گردن من

منم کارای خودم به زور میکنم چه برسه یکی دیگه

اصلا حالیشون نیست 

به مامانم گفتم مردم ۲۰ سالگی بچه میارن مریضه چه برسه شما که ۴۰ سالته . اصلا مهم نیست براشون

خدا کنه دکتر بهشون بگه . یا زودتر بفهمن تو حاملگی سقط کنن

بخدا ما وضع خانوادمون از نظر اخلاقی اصلا خوب نیست

نه محبت دارن نه خانواده گرمی هستیم. سر اخلاقا شون

من تنهایی بزرگ شدم . تو خونمون هم تنهام .. 

بخدا من هم نمیخوام بچه بیارن هم همش فکر میکنم اگه بچه بیارن مثل شما مریض باشه که بدبخت میشیم. وبال گ ...

ماری که ازت برمیاد فقط دعا کن یا باردار نشه یا اگه شد حداقل سالم باشه. مثل ما بدبخت نشین

اخه ظلمه تا اون بچه بره کلاس اول مامانت 50 سالش میشه! ولی به نظر زیاد جدی نمیان دو سه ماه دیگه از سر ...

به فکر همین قرص افتادم

اما چه قرصی؟

برام مهم نیست فقط نمیخوام اون بچه بیاد

از بابام شنیدم همه مال اموال میخواد بده اون

کلا اون بچه بیاد انگار من یتیم میشم

تا الانم اخلاقای بدشون واسه من بوده

با خواهرم خوب بودن

ارثی هم نمیدن آخرش..

کاش اصلا منو نمی‌آوردن . خیلی دل شکسته ام

خب ،میترسه و کنسل میکنه دیگه

مگر اینکه دکتر بگه خطر داره

آخه ما همه دختریم اصلا پسر زا نداریم تو فامیل بابام و مامانم

چطوری میشه پسر بشه؟

بابام می‌گفت من شنیدم چند ماه قبل دو طرف باید یه چیزای بخورن که پسر بشه ..

قصدشون این دفعه کاملا جدی

حتی از مامانم پرسید بچه ها چی میگن. 

مامانم نمی‌دونم چی گفت ولی حتما گفت مخالفن

که بابام گفت به اونا ربطی ندارع ..

آدم آنقدر نفهم

به فکر همین قرص افتادماما چه قرصی؟برام مهم نیست فقط نمیخوام اون بچه بیاداز بابام شنیدم همه مال اموال ...

عزیزم این کار را نکن

بچه به وجود میاد ولی ممکنه مادرت با این کار تو از بین بره

این چه حرفایی هست

به فکر همین قرص افتادماما چه قرصی؟برام مهم نیست فقط نمیخوام اون بچه بیاداز بابام شنیدم همه مال اموال ...

ارثو بیخیال،الان بگو الان برات ماشین یا جهیزیه بخرن،وقتی جور شد چه ازدواج کنی چه نکنی اونا بدردت میخوره

Nop
باور کن مادرت سنی ندارهپیر یعنی چی؟

بابام نزدیک ۶۰ سالشه

مادرم متولد ۶۲ . مگه الان وقت بچه آوردنه؟

که همه چیو بدن به اون

پس دو تا دختر چی میشن 

شما نمیشناسی خانواده منو .. من خیلی کارا نتونستم کنم سر اخلاقای بابام 

ارثو بیخیال،الان بگو الان برات ماشین یا جهیزیه بخرن،وقتی جور شد چه ازدواج کنی چه نکنی اونا بدردت میخ ...

عمرا بخره

عمرا یعنی ها

یه گوشی زپرتی بعد از چند سال برام خریدن

هیچ چیز درست حسابی ندارم . با اینکه وضع بابام توپه

ولی خرج ما نمیکنه. در حد کم .. حق منو خیلی خوردن

خلاصه من راضی نیستم ازشون.

[QUOTE=365394592]مگر اینکه دکتر بگه خطر داره آخه ما همه دختریم اصلا پسر زا نداریم تو فامیل بابام و مامانم چطوری میش 

احتمالش کاملا ۵۰،۵۰ هستش،حتی ivf هم ۱۰۰ نیست،ب مامانت بگو احتمال مریضی بچه هست شاید کوتاه اومد،نهایتا اونا خودشون تصمیم میگیرن،تو فقط فکر خودت باش،پول و سرمایه و کار داشته باش

Nop