2777
2789
عنوان

دلم گرفته چقدر به دوستای متاهلم حسادت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من متاهل الان جوری بغض کردم که دارم خفه میشم از نظر بقیه زندگیم خوبه ولی دلم هزار تیکه شده

نگا زندگی متاهلی کلا همینه هم خوب داره هم بد قرار نیست مثل فیلما باشه که

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

میدونم من بخدا توقعم از زندگی زیاد نیس ولی وقتی تمام تلاشمو میکنم بازم میبینم نمیشه کم میارم هربار هرچقدر محبت کنم باز جوابشو با بی احترامی و توهین میده و بدتر از همه این ک نمیتونم با هیشکی حرف بزنم

لطفا برا حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید  

افرین با اینکه سنت کمه خیلی خوشحالم که نسلی مثل شما بل دید بازتر به آینده و زندگی نگا میکنه واسه بدبخت کردن خودش و زیاد کردن مسولیتاش له له نمیزنه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

متاهلی رو فقط تو بیرون رفتن میبینی ؟خو اینو که خودتم میتونی انجام بدی .

کلی مسئولیت داره 

بچه ای عزیزم هنوز به سن بلوغ عقلی نرسیدی 

تو راحت الان میتونی هر جا دلت خاس بری .ولی وقتی متاهل بشی یا شوهرت نمیزارع بری بیرون .هر جا بری باید بچسبی به شوهرت اگرم شوهرت اخلاق خشکی داشته باشه که دیگه واویلا هیجا بهت خوش نمیگذره

متاهلی رو فقط تو بیرون رفتن میبینی ؟خو اینو که خودتم میتونی انجام بدی .کلی مسئولیت داره بچه ای عزیزم ...

آخه کجا دارم برم پول ندارم ، بعد هم خانوادم نمیزارن مدت زیادی بیرون باشم 

دوستی هم ندارم دانشگاهم تموم بشه دیگ شلرهخ نمیتونم برم بیرون ترم آخرم

رفتیم خوش گذرونی نرفتیم ، مثلا نمی‌دونم کافی شاپیرجایی توی این پنج سال در حد سه چهار بار رفتم

خب خیلی کمه اسم این دیگه رابطه نیس رل ها الان هفته ای حداقل دوبار باهمن

🤣🤣🤣 آخه واقعا همیشه خوشی و شادی نیست

تومجردیم خب همیشه خوشی وشادی نیست اما بعضیا چنان از متاهلی مینالن تا طرفوپشیمون نکنن ول نمیکنن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻