اگر برمیگشتید به گذشته و بزرگ فامیل بودید ، میذاشتیم پدر و مادر با هم ازدواج کنن ؟
خودم به هیج عنوان نمیذاشتم و قطعا دلایلی داره .
شما چی ؟
خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش میکنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .
هم اره هم نه ، اره چون بابام خیلی عاشق مامانمه و بعد اینهمه سال زندگی و دو تا بچه ی بزرگ ، مثل مجنونه برای مامانم ،شاید قابل باور نباشه ولی انقد عاشقشه که وقتی موهای مامانم میریخت رو فرشی جایی ، پاشو نمیذاشت رو اون مو ، انقد دیونه وار ، حالا نه چون این عشقش باعث اسیب به ما شد و حتی دوست داشت مادرم بابامو بیشتر از بچه هاش دوست داشته باشه و تا مامانم یکم محبت میکرد از حسادت میترکید بابام ، این حسادت باعث شد با من و داداشم درگیر شه و زندگی رو برامون سخت کنه و نا مجبور شیم بریم مستقل شیم جدا زندگی کنیم
مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مان بابام عاشق همن بابام خیلی مهربونه با مامانم یعنی الان زندگیشون خوبه ....ولی مامانم از گذشتش با مادر شوهرش که حرف میزنه و ادیت میشه شاید نمیذاشتم که ازدواج کنن