2777
2789
عنوان

همسرم میگه بریم خونه مادرم ولی من دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 25 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز بزرگترین اشتباه زندگی منم همین بود با اینکه حتی همسرمم رفتارش درست نبود ولی باز می‌ گفت بیا می رفتم

همین باعث شد بعد عروسی اانتظارشون ازم بالا بره

دوم اون احترامی که باید داشته باشم و‌نداشتم

الانم خیلییی تلاش کردم تا یکم بتونم درستش کنم

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

بهونه بیار بگو سختمه لباس پوشیده بپوشم دو هفته، پریود میشم سختمه، عادت دارم هرروز دوش بگیرم اونجا روم نمیشه، خانوادم سریای پیش ناراحت شدن و الان اجازه نمیدن دیگه بیام،  نهایتش اگه دیدی اصلا کوتاه نمیاد بگو میام ولی دو سه روز بیشتر نمیمونم 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....

مستقیم نگو که نمیام

بهونه بیار

یا به شوهرت بگو باهم برید مسافرت بهدجاش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عزیرم شما زیاد می مونی ۲ هفته واقعا کسی حوصله مهمون داری نداره شاید واسه همین حس کردی محل نمیزارن شاید هم با خودش گفته این عروس پرو هست هی رو بدم میاد ماه ها هم می مونه 😂😂خب ۵ ساعت راهی نیست برو یکی دو روز بیشتر نمون اینجوری احترام ها حفظ میشه