2777
2789
عنوان

گذشته همسرتون مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 56 پست
😂😂🤭

والا بوخودا😂😂😂😂

سلام قشنگمم چطوری خوبی؟

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعدا متوجه میشی نه تنها گذشته ی خودش بلکه گذشته ی پدر مادرشم مهمه ....کاش جوونا اینو درک میکردن

آفرین 

اینکه گذشته مهم نیست فقط یه شعاره برای توجیه گذشته غیر قابل قبول خودمون

هرثانیه از زندگی آدما ،انتخاب هاشون، کارهاشون ،آدمایی که باهاشون درارتباط بودن و….شخصیت ادمارو‌میسازه 

چطور ممکنه این‌ گذشته ‌مهم نباشه 

فقط درصورتی میشه چشم پوشید که خودمونم گذشتمون در حد طرف بوده باشه و

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

گذشته خیلی مهمه چون شخصی که داری باهاش زندگی می‌کنی با همون گذشته بزرگ شده و شخصیتش شکل گرفته 

اما میسنجی یک چیزای حذف می‌کنی با یک چیزای کنار میای 

توافق می‌کنی زندگی تشکیل میدی 

هیچ کس کامل نیست باغچه هر آدمی شخم بزنی یک کرم ازش بیرون میاد 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
گذشته ی شوهرم پاک بودهنجابت ازش میبارهچندبار تو بازار از بغلش گذشتممنو ندید😂😂😂😂

منم حتی تو خواستگاری نگام نکرد در این حددد 

جوری که اخر شب بابام و داداشم مسخره ش میکردن😂 

از استرس داشت اب میشد من زل زده بودم بهش اصلاا استرس نداشتم😁

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

ولی من متاسفانه یه مگس نر رو حین عملیات کشتم😔😂🫠امیدوارم کارماشو پس ندم

🤣🤣🤣🤣

منم دو تا زنبور رو در حین عملیات دیدم و فیلمشونو پخش کردم😑🤣

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

.. واقعابدت نمیادبنظرت کثیف نیسببخشید ها ولی من دوست دارم نفر اول کسی باشم و اونم اولینم باشهخیلی بر ...

عزیزم توهم قبول کن الان ۹۰ درصد پسرا رابطه جنسی دارن 

اونیم ک میگ نداشتم بدون زر زده 

با واقعیت کنار بیا

.. واقعابدت نمیادبنظرت کثیف نیسببخشید ها ولی من دوست دارم نفر اول کسی باشم و اونم اولینم باشهخیلی بر ...

دقیقا 

برای منم نفرراول بودنه خیلی مهمه

نه اینکه وسط رابطه خاطرات شهناز ومهناز زری و پری یادش بیاد

سلام عشقم ممنون تو خوبی

خوبم مرسی عزیزمم

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬