2777
2789

بچها از دکترای خوب شهرمون ۱۶واحد دندون رو کامپوزیت vip

هزینشو گف ۸۰ملیون

خوبه؟؟؟؟؟

من از هزینها بیخبرم

لمینت واحدی ۱۱گف

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

همینه قیمت عزیزم خوبه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینه قیمت عزیزم خوبه

سلام مصی جان

شما کردی درسته؟همه دندونات چقدر شد قشنگم

میشه توضیح کلی بدی چیزی بدونم

لمینت ک نمتونم میگن بهتره ولی هزینش خیلی بالاعه

میخام تاعروسیم برم

از کامپوزیت بگو گلم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

به جنس بستگی داره. کامپوزیت واحدی ۲ . ۳ تومنه

ایشون گف ۴نیم

انگار واحدی ۵ حساب کرده. بنظرم گرونه. شمال شهر نرو . مرکز شهر برو . اونا الکی پول زیاد میگیرن

درسته 

فعلا از معروفاشه بخاطر کارش براهمین اول ازاین دکترشروع کردم

باید پرس جوکنم

سلام مصی جانشما کردی درسته؟همه دندونات چقدر شد قشنگممیشه توضیح کلی بدی چیزی بدونملمینت ک نمتونم میگن ...

عزیزم من دوسال پیش انجام دادم هزینه حدودا ۵۰ شد

کامپوزیت منips امریکایی بثد

خیلی راضی بودم

باید پیش متخصص زیبایی دندان انجام بدی

مراقبت هم داره

نخ دندون

دهان شویه

مسواک

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
عزیزم من دوسال پیش انجام دادم هزینه حدودا ۵۰ شدکامپوزیت منips امریکایی بثدخیلی راضی بودمباید پیش متخ ...

مچکرم گلمممم

میشه بیام اخرین تایپکت عکس جدیدتو ببینم.؟؟؟؟

مچکرم گلمممممیشه بیام اخرین تایپکت عکس جدیدتو ببینم.؟؟؟؟

حتما