2777
2789
عنوان

به خودت اهمیت بده

104 بازدید | 12 پست

چکاری این حس رو بهت میده که داری به خود اهمیت میدی ؟

مادر بودن یعنی خود را در هر لحظه فدای فرزندت کنی، بدون اینکه منتظر چیزی باشی جز لبخندی که دنیا را برایت روشن می‌کند.

با احمق ها دهن به دهن نمیشم

حرفاشون رو فراموش میکنم

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙                                                                                                                                                                                                                                                          ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت(به غیر از دت دت و دوستام) و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم(به غیر از دت دت ( ̄︶ ̄)↗ )

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با احمق ها دهن به دهن نمیشمحرفاشون رو فراموش میکنم

این که کار خیلی خوبیه 

ولی منظورم اینکه مثلا یه کار به خصوص مثلا ناخون درست کردن یا کافه رفتن تنها و....... اینجورکارا 

مادر بودن یعنی خود را در هر لحظه فدای فرزندت کنی، بدون اینکه منتظر چیزی باشی جز لبخندی که دنیا را برایت روشن می‌کند.

این که کار خیلی خوبیه ولی منظورم اینکه مثلا یه کار به خصوص مثلا ناخون درست کردن یا کافه رفتن تنها و. ...

آها منظورتون فعالیته

طراحی میکنم

با خانواده حرف میزنم

ورزش میکنم

با خواهرم بیرون میرم

به دوستم زنگ میزنم

یه عالمه خوراکی خوشمزه میخرم

آهنگ گوش میدم

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙                                                                                                                                                                                                                                                          ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت(به غیر از دت دت و دوستام) و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم(به غیر از دت دت ( ̄︶ ̄)↗ )

اعصاب و روحیه ی هیچ کاری برامون نمیده

اره من رفتم روانشناس گفت باید یه روزایی یه کارایی انجام بدی که حس ارزشمند بهت بده

بیشترتنها بودن،باخودم بیشترازهمه حال میکنم البته قبلا اینجورنبودم الان اینحورشدم.کم تر دلسوزی کردن و ...

منم تنها بیرون رفتن این حسو بهم میده که دارم برای خودم ارزش قائل میشم

روتین پوستیت چیاست؟بنظرت برم دکتر پوست خوبه واسم پوستم؟

اره عزیزم برو دکتر که به نسبت نوع پوستت بهت محصول بده