اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
به روش آوردم هزار بار . اصلا آدم منطقی نیست جنگ جهانی درست میشه
پس تنها راهش همون کم کردن ارتباطه هرچقددم سخت باشه
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
واقعا همینطوره بهتره ک نرم . هر چند نریمم براش مهم نیستاما اگه اون خواهرم نره هر روز زنگ میزنه چرا ن ...
چقدر رفتارش زشته واقعا چطوری دلش میاد
الان همدیگرو دوست دارن چون سر یه سفره نشستن فقط کافیه ازدواج کنن دشمن هم میشن مخصوصا اگه تو بینشون ف ...
راستش هیچ پدر مادری نمیتونه مساوی برخورد کنه چون پسرم کوچیکه نیاز به مواظبت داره ولی دخترم بزرگتره نیاز به خرج پول بیشتر یا کلا نیازاشون متفاوته ولی سعی میکنم محبتم یکسان باشه اینده رو کسی ندیده که بگم پشت همنن یا کنار همن یا چون دختر پسرن نمیسازن اینده رو اینده بایدد فکر کرد ولی یه فرزند ارامش برای پدر ومادر یا فرزند بیشتره کنترل راحتتره ولی خیلی مهارتها هم یاد میگیرن تو دو فرزندی
اره جفتمون زندگی ایده ال داریمهیچ وفتم جنگ دعوا نداشتیمهم اون برای من خیلی عزیزه هم من برای اون هر خ ...
چقدر خوب
خوشحالم کردی
من یه دختر حدودا ۱۳ساله دارم و بچه دومی رو خدا بهمون نداده و تحت درمانم ولی همش از این ناراحت بودم که اگه باز باردار شدم فاصله سنیشون زیاد میشه و دیگه به درد هم نمیخورن
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️