2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر ناراحت نشو چون خواهرشوهری میگن زشته اگه همین تاپیکو یه عروس میزد واسه زن داداشش میگفت کدو در ...

نمیدونم والا مثل اینکه نینی سایتی ها خیلی هنرمندن

بخدا زنداداشم خیلی خوشش اومده .. کدو خودشو از سفره برداشت واسه منو گذاشت میگفت گودوعه

آره ولی وقتی ی چیز سلیقه ات نیست بهتره چیزی نگی.. اینطوری کسیو ناراحت نمیکنی.. زنداداشم اینا ک خیلی ...

ببخشید اگ ناراحت شدی عزیزم 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

حس کردم سنت کم باشه عروستونم نخواسته دلت بشکنه

عزیزم ۱۸ همچین هم کم نیست

تازه اینکه یکی تظاهر ب خوشحال کردن کنه با یکی ک واقعا خوشحاله رو آدم میتونه متوجه بشه

ما گ داخل خونشون رفتیم با مجمع ..زنداداشم اول از همه اومد کدو رو گرفت برد روی میز گذاشت و کدوی خودشو برداشت

من ک ازش نپرسیدم این خوشگله یا ن ک بخاد الکی بگه قشنگه بلکه دلم نشکنه 

تازه ما ۴ مجمع وسیله بردیم زنداداشم اول از همه کدو رو گرفت و خوشش اومد

ببخشید اگه سلیقه شما نیست ب این معنی نیست ک همه دوست ندارن. اگر هم توی تاپیکی از چیزی خوشتون نیومد بهتره ک چیزی ننویسین چون شاید اون طرف ناراحت بشه